Η προηγούμενη εβδομάδα αναμφισβήτητα της ανήκε, όχι λόγω κάποιας εξωπραγματικής επίδοσης ή την κατάκτηση ενός μεταλλίου, αλλά για το θάρρος που είχε να ανακοινώσει την αποχώρησή της από την ολυμπιακή ομάδα, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Αναφερόμαστε φυσικά στη Σιμόν Μπάιλς, η οποία εκτός από μηνύματα αγάπης και στήριξης, έλαβε και μία άνευ προηγουμένου επίθεση, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν για εγωιστική συμπεριφορά.

Ευτυχώς οι «φωνές» αυτές γρήγορα επισκιάστηκαν και στη συνείδηση όλων οι Ολυμπιακοί του Τόκιο έμελλε να μείνουν ως τη στιγμή που η κορυφαία γυμνάστρια στον κόσμο είπε «δεν μπορώ άλλο». Μέχρι λίγες ώρες πριν όταν και ανακοινώθηκε ότι η Μπάιλς επιστρέφει προκειμένου να αγωνιστεί στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

Μέχρι λίγες ώρες πριν όταν και ανακοινώθηκε ότι η Μπάιλς επιστρέφει προκειμένου να αγωνιστεί στον τελικό της δοκού ισορροπίας.

Η αμερικανική επιτροπή ενόργανης γυμναστικής είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε στους τελικούς της δοκού ισορροπίας, τη Σούνισα Λι και τη Σιμόν Μπάιλς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για να τις καμαρώσουμε».

Παρόλο που η δοκός ισορροπίας δεν είναι το δυνατό σημείο της Μπάιλς, στο Ρίο είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο, ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την επιστροφή της σπουδαίας αθλήτριας.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/HOW HWEE YOUNG

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS