«Ένα ξενοδοχείο δεν είναι αυτόνομος προορισμός. Για εμάς, ένα ξενοδοχείο είναι ο προορισμός του. Είναι η πεμπτουσία του τόπου του, της παράδοσης και ιστορίας του, των γεύσεων και αρωμάτων του – και μάλιστα στην καλύτερη, την πιο ευγενική και πιο καλαίσθητη εκδοχή τους». Με αυτά τα λόγια να περιγράφουν το όραμά τους για τα ξενοδοχεία του Contessina Collection (τα Contessina Hotel και Contessina Suites & Spa) στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, τα αδέρφια - ιδιοκτήτες τους Γιώτα και Λευτέρης Μωραϊτης, προχώρησαν στην αποτύπωση της φιλοσοφίας τους σε μία σειρά κινούμενων εικόνων.

Αποτέλεσμα, μία σειρά 7 videos που ενώνουν με υποδειγματικό τρόπο τις μοναδικές εμπειρίες που θα βιώσει εντός και εκτός ξενοδοχείου ο επισκέπτης τους.

Από μία επίσκεψη με star quality σε ένα από τα διατηρητέα αρχοντικά του νησιού, μέχρι μία jet setter βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου ή στις Μπλε Σπηλιές του πολυφωτογραφημένου Ναυάγιου, αλλά και την stylish απόλαυση ενός gourmet δείπνου στο εστιατόριο ή ενός ελληνικού καφέ με φόντο τις βενετσιάνικες καμάρες της πόλης, τα videos ενώνουν αριστουργηματικά το χθες με το σήμερα, το μέσα με το έξω, το ταπεινό με το αριστοκρατικό.

Και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή την σύγχρονα κομψή αισθητική προσέγγιση, την υπογραφή του σκηνοθέτη Αντώνη Κιτσίκη και την ευθύνη της παραγωγής του studio Anima Vision.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ:

 

Φωτό: contessinacollection.com

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS