Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε όσους έχουν πληγεί και έχουν ανάγκη. Το site αυτό φτιάχτηκε μέσα σε 48ώρες από μια ομάδα εθελοντών.

Στα πλαίσια λοιπόν του εθελοντισμού και της αλληλοστήριξης παραδίδεται προς λειτουργία και χρήση σήμερα, η διαδικτυακή πλατφόρμα Voithise.com με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία της Ανάγκης και τη διαχείριση της Προσφοράς από συνάνθρωπο προς συνάνθρωπο.

Με κίνητρο την τεράστια ενεργοποίηση αλληλεγγύης προς τους παθόντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ελλάδα, η νεοσύστατη ομάδα του Voithise.com πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Στόχος μας να χτίσουμε τη γέφυρα ανάμεσα σε όσους έχουν ανάγκη και εκείνους που μπορούν να προσφέρουν, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς αφανείς σκοπούς και γραφειοκρατικές δυσκολίες.

Προσφέροντας έναν κοινό διαδικτυακό χώρο αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους μας πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί το πιο σημαντικό. Η οποιαδήποτε προσφορά να φτάσει στοχευμένα στο συνάνθρωπό μας που την έχει πραγματικά ανάγκη, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα, αποτελεσματικά.

Το Voithise.com κωδικοποιεί τις κατηγορίες όπου υπάρχει προσφορά και προσφέρει άμεση πρόσβαση των χρηστών ανώνυμα σε αυτές τις πληροφορίες. Ταυτόχρονα, δημοσιεύει πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, δράσεις, καμπάνιες ή και σημεία προσφοράς.

Ξέρουμε τις αδυναμίες που μας φέρνουν σε τραγωδίες. Ξέρουμε και τις δυνάμεις που μας βοηθάνε να τις ξεπεράσουμε και είναι πάντα συλλογικές. Φτιάξαμε το Voithise.com σε 48 ώρες για να κάνουμε την αλληλεγγύη εύκολη και αποτελεσματική.

Μπες τώρα και βοήθησε. 
Site: Voithise.com
Facebook: https://www.facebook.com/voithise/
Twitter: https://twitter.com/voithise
E-mail: voithise@gmail.com

Έργο της Catherine Maroneys
TAGS