Κάθε φορά που φωτογραφία της Πριγκίπισσας Σάρλοτ δημοσιεύεται στα social media, γίνεται κυριολεκτικά ανάρπαστη. Η τσαχπινιά και η ομορφιά της 6χρονης, την έχουν κατατάξει σε μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της βασιλικής οικογένειας, κάτι που και οι ίδιοι οι γονείς της γνωρίζουν.

Αποφάσισαν λοιπόν να δημοσιεύσουν μία πολύ γλυκιά φωτογραφία της μικρής, να κρατάει μία όμορφη πεταλούδα. Μόνο που η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν έκαναν την ανάρτηση επειδή απλά τους άρεσε το ενσταντανέ, αλλά υπήρχε ένας απώτερος και αρκετά σημαντικός σκοπός.

Μόνο που η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν έκαναν την ανάρτηση επειδή απλά τους άρεσε το ενσταντανέ, αλλά υπήρχε ένας απώτερος και αρκετά σημαντικός σκοπός.

Η 8η Αυγούστου είναι μέρα αφιερωμένη στις πεταλούδες και η πόζα της Σάρλοτ ήταν στο πλαίσιο του Big #ButterflyCount που έχει ως σκοπό τη διάσωση του όμορφου αυτού πλάσματος.

«Το @savebutterflies μας ενθαρρύνει να προστατεύουμε τα υπέροχα αυτά πλάσματα. Δεν μας προσφέρουν μόνο ομορφιά αλλά είναι και ιδιαίτερα σημαντικά», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας μεταξύ άλλων.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/Duchess of Cambridge 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS