Πολλά είναι τα δεινά που μπορούν να σου συμβούν στη ζωή σου. Απώλειες, ασθένειες, χωρισμοί, οικονομικά προβλήματα. Η ήττα της Εθνικής Ομάδας της χώρας σου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά αν δεν είσαι… Άγγλος. Διότι οι Άγγλοι παίρνουν το ποδόσφαιρο και την Εθνική τους Ομάδα, κομματάκι πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε.

Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά αν δεν είσαι… Άγγλος. Διότι οι Άγγλοι παίρνουν το ποδόσφαιρο και την Εθνική τους Ομάδα, κομματάκι πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε.

Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (aka Euro) στο οποίο η Εθνική Αγγλίας, έφτασε μέχρι τον τελικό, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, είχαμε ας πούμε κάποιες ακραίες αντιδράσεις, από πλευράς οπαδών της αγγλικής ομάδας.

Αφού βρέθηκαν στο στόχαστρο οι νεαροί που αστόχησαν στα πέναλτι, καθώς έγιναν δέκτες ρατσιστικών σχολίων μιας και αν αστοχήσεις θα πρέπει να το πληρώσεις με τη ζωή σου, από την οργή των οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη Σάσα Άτγουντ, η οποία είναι μοντέλο και σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας, Τζακ Γκρίλις, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πάνω από 200 απειλές για τη ζωή της, χώρια τα μηνύματα ευχών όπως: «Εύχομαι να πάθεις καρκίνο και να πεθάνεις» ή και το όχι και τόσο προσωπικό: «Εύχομαι να πάθεις καρκίνο και εσύ και η οικογένειά σου».

Εκτός βέβαια από τις «γλυκές» ευχές, το μοντέλο αποκάλυψε ότι ιδίως νεαρά κορίτσια της έστειλαν και διάφορες απειλές όπως: «Σχεδιάζω τον θάνατό σου» αλλά και όμορφες διαπιστώσεις όπως: «Δεν έχω μισήσει άλλη γυναίκα τόσο στη ζωή μου».

'Οπως αντιλαμβανόμαστε, μάλλον οι Βρετανοί περνούν (πολύ) δύσκολη εφηβεία!

Kεντρική φωτογραφία: @sasha__rebecca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS