Πολλές αεροβιντεοσκοπήσεις της Αθήνας εστιάζουν στα πιο χαρακτηριστικά εμβλήματά της, όπως ο Παρθενώνας ή ο Λυκαβηττός, ωστόσο αυτό το βίντεο, της ομάδας Up Stories, που γυρίστηκε με drone, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση, εστιάζοντας σε διαφορετικές γωνιές της πόλης, κάποιες φέτος για πρώτη φορά στολισμένες, και ξανασυστήνοντάς μας την Αθήνα, ίσως πιο όμορφη από ποτέ.

Νυχτερινή, γιορτινή, το βίντεο καλύπτει μια εμβέλεια που φέτος δεν θα καταφέρουμε να καλύψουμε εξαιτίας του lockdown. Σε κάποιες γωνιές δείχνει τόσο λαμπερή, που θυμίζει άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Όπως γράφουν οι δημιουργοί του βίντεο:

«Christmas on the road. Οι ομορφότεροι στολισμοί στην Αττική που μπορείτε να απολαύσετε ασφαλείς μέσα από το αυτοκίνητο σας.

»Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο ιδιαίτερα των τελευταίων πολλών ετών. Οι περιορισμοί πολλοί και τα μέτρα προστασίας αυξημένα.

»Η ομάδα Up Stories σας κάνει την δική της ασφαλή πρόταση προκειμένου να απολαύσετε τους ομορφότερους χριστουγεννιάτικους στολισμούς σε ολόκληρη την Αττική. 

»Στάση πρώτη ο φωταγωγημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό

«Στάση πρώτη ο φωταγωγημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό»

»Αφήνοντας τον Πειραιά και ανηφορίζοντας προς την Αθήνα την παράσταση κλέβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η θεά σε αυτό τόσο από την λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και από την λεωφόρο Συγγρού πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα και ο στολισμός από άκρη σε άκρη ολόκληρου του εντυπωσιακού πάρκου είναι εκπληκτικός. 

»Στη συνέχεια η στολισμένη Αθήνα θα σας εντυπωσιάσει. Σύνταγμα, Ομόνοια, πλατεία Κοτζιά και η νέα πλατεία Ομόνοιας με το εντυπωσιακό συντριβάνι θα σας μαγέψουν κυριολεκτικά και θα σας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοσημείωτος είναι και στολισμός της Πανεπιστημίου με τις καταπληκτικές γιρλάντες που δημιουργούν ένα φανταχτερό πέπλο πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. 

»Τέλος το Δημαρχείο Περιστερίου παραμένει και φέτος το ομορφότερα στολισμένο δημόσιο κτήριο της Ελλάδας.

»Απολαύστε λοιπόν και εσείς αυτά τα πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σημεία της Αττικής ασφαλείς μέσα από αυτοκίνητο σας και ας ευχηθούμε του χρόνου να μπορούμε και πάλι όλοι μαζί να περπατάμε ανάμεσα τους χωρίς προφυλάξεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. 

»Από ολόκληρη την ομάδα Up Stories Χρόνια Πολλά».

Δείτε το βίντεο της νυχτερινής, στολισμένης Αθήνας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: YouTube
 

TAGS