Από την Αγγελική Μοράρη, MSc, Επιστήμονας Τροφίμων & Διατροφής (BSc), Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Κλινική διαιτολογία, nutritipsbyaggelikimorari.wordpress.com
Είναι παράδοση της βόρειας Ευρώπης περισσότερο, αλλά το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί γκλουβάιν είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις που έχει μέρος και των ελληνικών γιορτινών συνηθειών.
Ζεστό κρασί γκλουβάιν με κανέλα, μανταρίνι, λεμόνι, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο (κρασί Glühwein)
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr
Κεντρική φωτογραφία: iStock