ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα από το πίσω μέρος των ποδιών σε μόνο μία εβδομάδα

Τα τρία βήματα που καταπολεμούν σε βάθος την κυτταρίτιδα, αρκεί να τα εφαρμόσεις συνδυαστικά και σε τακτική βάση.

Πώς να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα από το πίσω μέρος των ποδιών σε μόνο μία εβδομάδα

Την αποκαλούν και «επίμονο εχθρό». Η παρουσία της κυτταρίτιδας στο σώμα μας αποτελεί μία μεγάλη ανησυχία των περισσότερων γυναικών που έχουν δοκιμάσει πολλές διαφορετικές μεθόδους αντιμετώπισης του πιο επίμονου, ίσως, αντιπάλου του γυναικείου σώματος.

Το να δεις την κυτταρίτιδα να εξαφανίζεται από τα πόδια σου, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο δεν είναι όμως ανέφικτο. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να δεις τη διαφορά πάνω σου.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δεις προσεκτικά το παρακάτω βίντεο και να ακολουθείς τα τρία βήματα που καταπολεμούν σε βάθος την κυτταρίτιδα, αρκεί να τα εφαρμόσεις συνδυαστικά και σε τακτική βάση.

1. Απολέπιση με ένα σπιτικό scrub από κόκκους καφέ

Η καφεϊνη, εκτός από το γεγονός ότι τονώνει και ξυπνάει τον οργανισμό, έχει αντιοξειδωτική δράση που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας από τα πόδια. Ο λόγος είναι ότι το βασικό συστατικό του καφέ έχει την ιδιότητα να αδειάζει το λεμφικό σύστημα του σώματος και να λειαίνει την επιδερμίδα. Επιπλέον επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, παράγοντας σημαντικός στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να φτιάξεις ένα scrub από καφέ μόνη στο σπίτι. Δες πώς στο βίντεο που ακολουθεί.

2. Αποτοξίνωσε το σώμα χρησιμοποιώντας μία πλαστική, διαφανή μεμβράνη

Οι τοξίνες που μαζεύονται στο σώμα και τον οργανισμό μας επιδεινώνουν την εικόνα της κυτταρίτιδας στο σώμα μας. Δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο μείγμα που μπορείς να εφαρμόσεις στο σώμα σου κάτω από μία μεμβράνη την οποία θα τυλίξεις σφιχτά γύρω από τα πόδια σου ή από το σημείο που θέλεις να αποτοξινώσεις, θα καταφέρεις να διώξεις τις βλαβερές τοξίνες από πάνω και μαζί με αυτές την κυτταρίτιδα

3. Τόνωσε τους μύες των ποδιών και των γλουτών με εντατική γυμναστική

Τα βαθιά καθίσματα (γνωστά και ως squats) είναι, κατά κοινή ομολογία, η καλύτερη άσκηση αν θέλεις να «χτυπήσεις» σε βάθος την κυτταρίτιδα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις μία σύντομη σειρά ασκήσεων βασισμένη στα squats, στο τίναγμα στον αέρα και στο σήκωμα των ποδιών με εναλλαγές, ένα γρήγορο workout που έχει σαν στόχο την ενίσχυση του μυικού συστήματος, Τονώνοντας τους μύες του σώματος σου θα δεις την κυτταρίτιδα να μειώνεται σημαντικά, αφού ουσιαστικά η όψη πορτοκαλιού έχει να κάνει με τη συσσώρευση λίπους και την ατονία των μυών.

Δείτε το βίντεο.

Kεντρική φωτογραφία: unsplash

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.