Δεν έχει μόνο ο Σαίξπηρ μία θρυλική, «άγνωστη» μικρότερη αδελφή που ούσα διάνοια όπως εκείνος αναγκάστηκε να ζήσει στην σκιά του, επειδή η εποχή της δεν τής επέτρεπε κάτι περισσότερο. Ένας πολύ διάσημος λογοτεχνικός ήρωας, ο θρυλικός Σέρλοκ Χολμς απέκτησε το 2006 την δική, μυστηριώδη, μικρότερη αδελφή και το όνομα αυτής: Ενόλα.

Όλα άρχισαν όταν η συγγραφέας Νάνσι Σπρίνγκερ πρωτοκυκλοφόρησε την πετυχημένη σειρά βιβλίων μυστηρίου με τίτλο «Enola Holmes Mysteries». Και τα 6 βιβλία είχαν σαν κεντρικό χαρακτήρα την πολύ νεότερη, σε σχέση με τον Σέρλοκ, αδελφή του Ενόλα, η οποία είναι εξίσου χαρισματική και έξυπνη με εκείνον. Η μοίρα της τι άλλο; Να λύνει μυστήριο το ίδιο γρήγορα και καλά με τον διάσημο αδελφό της. 

Η σειρά βιβλίων της Νάνσι Σπρίνγκερ.

Τώρα οι λογοτεχνικές ιστορίες της Ενόλα μεταφέρονται στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο το αστέρι του «Stranger Things», η Mίλι Μπόμπι Μπράουν, που έχει δει την καριέρα της να εκτινάσσεται. 

Την σκηνοθεσία του «Enola Holmes» που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει ο Χάρι Μπράντμπιρ, σκηνοθέτης των «Fleabag» και «Killing Eve».

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS