ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πληθώρα vegan και gluten free επιλογών: Το νέο, ψαγμένο εστιατόριο στον πεζόδρομο της Περικλέους

Φρεσκοκομμένες σαλάτες, grain bowls, wraps και Acai bowls, τα οποία συνδυάζονται με super foods, όπως βιολογική κινόα, φρέσκο kale και goji berries.

Πληθώρα vegan και gluten free επιλογών: Το νέο, ψαγμένο εστιατόριο στον πεζόδρομο της Περικλέους

Το πολύ-αναμενόμενο εστιατόριο Local Green άνοιξε τις πόρτες του και είναι έτοιμο να γνωρίσει στο κοινό της Αθήνας το απόλυτο διατροφικό healthy food trend. Μία καταπράσινη όαση περιμένει τους fans της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο στο πλατύ πεζοδρόμιο της οδού Περικλέους, για να προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από υγιεινές επιλογές φαγητού, όπως φρεσκοκομμένες σαλάτες, grain bowls, wraps και Acai bowls, τα οποία συνδυάζονται με super foods, όπως βιολογική κινόα, φρέσκο kale και goji berries, ολόφρεσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και θρεπτικές πρωτεΐνες.

Πληθώρα vegan και gluten free επιλογών: Το νέο, ψαγμένο εστιατόριο στον πεζόδρομο της Περικλέους
Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του γεύμα βασισμένο στις προτιμήσεις του.

Το πλούσιο μενού του νέου εστιατορίου περιλαμβάνει μια σειρά από γευστικά και ισορροπημένα γεύματα με πληθώρα vegan και gluten free επιλογών, αλλά και δροσερά ροφήματα όπως σπιτικές λεμονάδες χωρίς ζάχαρη, παγωμένο τσάι με προβιοτικά (Kombucha), νερό με κεφίρ και φυσικούς χυμούς ψυχρής έκθλιψης. Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή ο καθένας να δημιουργήσει το δικό του γεύμα βασισμένο στις προτιμήσεις του.

Μερικές μόνο από τις healthy, αλλά και εξαιρετικά φωτογενείς προτάσεις που θα βρει κάποιος στο νέο Local Green είναι:

Μία καταπράσινη όαση περιμένει τους fans της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο στο πλατύ πεζοδρόμιο της οδού Περικλέους, για να προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από υγιεινές επιλογές φαγητού
  • Το Acai Bowl, την απόλυτη υγιεινή και 100% vegan επιλογή. Μια εντυπωσιακή, γευστική έκπληξη που συνδυάζει το acai berry του Αμαζονίου με μπανάνα, βούτυρο αμυγδάλου και toppings από διάφορα φρούτα και superfoods με μόλις 480-520 θερμίδες.
  • Τη σαλάτα Quinoa Blue Cheese, με πρωταγωνιστή το blue cheese, τα φιστίκια Αιγίνης, τα σύκα Κύμης και το τραγανό κινόα, που θα σας γεμίσει ενέργεια με μόνο 550-600 θερμίδες.
  • Το Saigon Bowl, έναν απολαυστικό συνδυασμό από noodles ρυζιού, corn fed κοτόπουλο σχάρας, λαχανικά και Porto Bello σχάρας και ένα αναζωογονητικό kick από την roasted Jalapeno sauce και μόλις 380-420 θερμίδες.
  • Το Chocolate Mousse Avocado, ένα άκρως απολαυστικό και θρεπτικό 100% vegan επιδόρπιο. Με μόλις 350 θερμίδες, αυτή η sugar, dairy & gluten free επιλογή με βάση το avocado έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και να δώσει εναλλακτικές σε όσους έχουν διατροφικούς περιορισμούς.
φρεσκοκομμένες σαλάτες, grain bowls, wraps και Acai bowls, τα οποία συνδυάζονται με super foods, όπως βιολογική κινόα, φρέσκο kale και goji berries, ολόφρεσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και θρεπτικές πρωτεΐνες.

Το Local Green σας περιμένει να δοκιμάσετε το επόμενο υγιεινό σας γεύμα και να σας μυήσει στο νέο healthy food trend στην οδό Περικλέους 30-32, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία delivery με ηλεκτροκίνητα scooters ή ποδήλατα για τη μείωση των ρύπων από τα καυσαέρια, μειώνοντας όσο είναι δυνατόν το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Ακολουθήστε το Local Green στο Instagram @localgreenathens.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Περισσότερα από

Life

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.