Μία πενταετία μετά το «Μικρό Ψάρι», αλλά και μετά την μεγάλή επιτυχία του «Στέλλα Κοιμήσου» που έγινε sold out στο Εθνικό Θέατρο ο Γιάννης Οικονομίδης, ένας από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες σκηνοθέτες, επιστρέφει στον κινηματογράφο με την πολυαναμενόμενη ταινία του «Η Μπαλάντα της Τρύπας Καρδιάς».

Πιστός στα στοιχεία μαύρης κωμωδίας που τον ακολουθούν πιστά καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του, ο Οικονομίδης σκηνοθετή και συγγράφει μαζί με τον Χάρη Λαγκούση και τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο, γνωστό χάρη στο εξαιρετικό βιβλίο του «Γκιάκ», μία πικρή, ερωτική ιστορία με φόντο την ελληνική επαρχία.

Η πλοκή της ταινίας είναι η εξής: Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η "Ωραία Κοιμωμένη" Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.  

Στο έργο εμφανίζονται οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος και Λένα Κιτσοπούλου. 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη. 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS