Το φετινό Πάσχα, εν μέσω πανδημίας, επιλέγουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας διαδικτυακά και με ασφάλεια. Μια εξαιρετική επιλογή είναι το ενημερωμένο e-shop του πωλητηρίου του Μουσείου Μπενάκη που περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή από εμπνευσμένα δώρα.

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της μεγάλης γιορτής, μπορούμε με ένα «κλικ» να επισκεφτούμε το BenakiShop και να προμηθευτούμε μοναδικά αντικείμενα όπως πρωτότυπες λαμπάδες με κεντήματα, καλτσοκουκλάκια, ζωγραφιές ή οριγκάμι, κεραμικά αυγά και πουλάκια ζωγραφισμένα στο χέρι, και διακοσμητικά με τη μορφή κόκορα.

Φυσικά είναι διαθέσιμα και exclusive διακοσμητικά, εμπνευσμένα από τις εκθέσεις και τις συλλογές του Μουσείου, καθώς και πλουμιστές πεταλούδες από πλέξιγκλας με σχέδια του Αλέξη Ακριθάκη, κεραμικά σκεύη με πολύχρωμα λουλούδια, όπως επίσης κοσμήματα και αξεσουάρ.

Μπορείς να επισκεφτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα δώρων του Μουσείου Μπενάκη εδώ,  το οποίο πραγματοποιεί αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι τρόποι πληρωμής είναι με Paypal, πιστωτική κάρτα και τραπεζική κατάθεση. 

 

Δείτε μερικές προτάσεις του Μουσείου Μπενάκη παρακάτω

Λαμπάδα - Κέντημα 20,00 €
Κεραμικό αβγό 20,00 €
Διακοσμητικό - Κόκορας 25,00 €

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS