Εν μέσω υπερφόρτωσης του εθνικού δικτύου courier το e-shop Clodist παραδίδει τις παραγγελίες των πελατών εντός Αττικής μέσα σε 72 ώρες.

Άμεση ήταν η αντίδραση του e-shop Clodist στις ανάγκες των καταναλωτών για τις ημέρες των γιορτών.

Με γνώμονα την υπερφόρτωση του εθνικού δικτύου courier και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, οι πελάτες εντός Αττική μπορούν να έχουν τις αγορές τους σε 72 ώρες από την παραγγελία τους.

Το κόστος της υπηρεσίας είναι στα € 10 με εγγύηση μη χρέωσης μεταφορικών στην περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος παράδοσης.

Πληροφορίες στο www.clodist.gr και στο 210 80 60 646.

Υπερφόρτωση στις ταχυμεταφορές

Το e-shop Clodist, απαντά στις ανάγκες των καταναλωτών που βλέπουν ότι στην περίπτωση του δεύτερου lockdown λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι οποίοι βλέπουν τις παραδόσεις των παραγγελιών τους να γίνονται με μεγάλες καθυστερήσεις λόγω της υπερφόρτωσης του εθνικού δικτύου courier .

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στους υψηλότερους όγκους παραγγελιών. Για αυτό το λόγο άλλωστε και η κυβέρνηση λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι οι ταχυμεταφορές είναι υπερφορτωμένες και δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες έθεσε σε εφαρμογή και το click away.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS