Με την Αυστραλία να ακυρώνει και πάλι τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς το δράμα συνεχίζεται. Τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει πως ο Τζόκοβιτς παίζει με τους δικούς του κανόνες βάζοντας εν μέρει σε κίνδυνο και το πρωτάθλημα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο ν.1 αθλητής στο τένις και ένας σπουδαίος αθλητής εν γένει. Κι ενώ είχε γίνει δεκτός να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας εκκρεμούσε η απόφαση της Κυβέρνησης για το αν θα γίνει δεκτή η βίζα του για την είσοδό του στη χώρα αφού ο Τζόκοβιτς δεν έχει εμβολιαστεί. Η χώρα είναι γνωστό πως τηρεί πολύ αυστηρά πρωτόκολλα όσον αφορά την πανδημία. Ο αθλητής στο μεταξύ  βρίσκεται υπό περιορισμό προς το παρόν σε ξενοδοχείο της χώρας κι έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Ερωτηθείς ο Τσιτσιπάς σχετικά με τον Τζόκοβιτς απάντησε στο κανάλι WION της Ινδίας πως: «σίγουρα παίζει με τους δικούς του κανόνες και έκανε κάτι που δεν θα είχαν το θάρρος να κάνουν πολλοί αθλητές, ιδίως εφόσον ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα κριτήρια από το ΑΤP για το πώς οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μπουν στη χώρα. Κανείς δεν πίστευε πως θα μπορέσει να έρθει στην Αυστραλία χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο και χωρίς να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα. Θέλει μεγάλο θάρρος να το κάνεις και να βάλεις σε κίνδυνο το grand slam, κάτι που δεν νομίζω ότι θα τολμούσαν να κάνουν οι περισσότεροι αθλητές.

Κεντρική εικόνα: Splash News/ Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

 


 

TAGS