Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Μπαλέτο και η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχουν ετοιμάσει ειδικά ένα ολοήμερο πρόγραμμα με χορογραφίες, αυτοσχεδιασμούς, ballet classes και ένα dance challenge στα social media. Οι online δράσεις χορευτών, χορογράφων και σπουδαστών θα διαρκέσουν από το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Απριλίου ως τις 20:00 και θα πραγματοποιηθούν στο Instagram και στο Facebook. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 από τις 12.00 έως τις 20.00

Χορογραφίες, αυτοσχεδιασμοί, ballet classes, dance challenge στα social media του Μπαλέτου της ΕΛΣ

 

12:00

Επαγγελματικό μάθημα από την Ballet Master Ιρίνα Ακριώτη Κολιουμπάκινα & την πιανίστα Έριδα Μουστίδη- Μελογιαννίδη (διάρκεια 40’)

 

13:00

Body Tunning από τον φυσιοθεραπευτή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Αθανάσιο Καινούργιο με την συμμετοχή της χορεύτριας του Corps de Ballet Μαργαρίτα Κώστογλου (διάρκεια 20’)

 

14:00

Επαγγελματικό μάθημα Μπαλέτου από την Α’ χορεύτρια Ευρυδίκη Ισαακίδου & την πιανίστα Έριδα Μουστίδη- Μελογιαννίδη (διάρκεια 40’)

15:00

Διδασκαλία της χορογραφίας “insideoutSolo" από την Α’ χορεύτρια του Μπαλέτου της ΕΛΣ Μαρία Κουσουνή & την πιανίστα Έριδα Μουστίδη- Μελογιαννίδη (διάρκεια 40’).Θα συνοδεύεται από dance challenge. Μετά το μάθημα τουλάχιστον 20 χορευτές του Μπαλέτου της ΕΛΣ και σε όλη την διάρκεια της μέρας θα ανεβάζουν αποσπάσματα από την χορογραφία αυτή στα social media τους και στου Μπαλέτου. Ενώ παράλληλα θα καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει στο challenge μαθαίνοντας μέρος της χορογραφίας και ανεβάζοντας το προσωπικό του βίντεο κάνοντας tag τον λογαριασμού του μπαλέτου.

 

16:00

Μάθημα σύγχρονου χορού από τον Βοηθό Χορογράφου Γιάννη Μίχο (διάρκεια 40’)

 

17.00

Επαγγελματικό μάθημα από τον Α’ χορευτή του Μπαλέτου της ΕΛΣ Βαγγέλη Μπίκο & τον πιανίστα Αναστάσιο Χαμηλάκη (διάρκεια 40-50’)


20:00

Video των σπουδαστών της Σχολής Χορού ΕΛΣ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS