Είναι ευρέως γνωστό ότι από τις καλοκαιρινές διακοπές επιστρέφεις πάντα πιο κουρασμένος απ’ ότι ήσουν όταν αυτές ξεκίνησαν. Είτε γιατί πέρασες καλά και δεν θέλεις να ξαναμπείς στην ρουτίνα σου, είτε γιατί πραγματικά είχες βγάλει εντελώς από το μυαλό σου πώς είναι να έχεις υποχρεώσεις και πρωινό ξύπνημα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι νιώθει και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος όσο να πεις, έχει κομματάκι περισσότερες υποχρεώσεις από τον μέσο πολίτη. Υποχρεώσεις οι οποίες συνοδεύονται από κάμερες και φωτογράφους, με αποτέλεσμα οτιδήποτε και αν συμβεί, να καταγράφεται για πάντα σε φιλμ και φυσικά στις συνειδήσεις του κόσμου.

Υποχρεώσεις οι οποίες συνοδεύονται από κάμερες και φωτογράφους, με αποτέλεσμα οτιδήποτε και αν συμβεί, να καταγράφεται για πάντα σε φιλμ και φυσικά στις συνειδήσεις του κόσμου.

Όπως για παράδειγμα η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ ο οποίος ματαίως πίστεψε ότι θα κάνει μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο για καυτά θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος. Ο κύριος Μπάιντεν, εμφανώς κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του, και με ιδιαίτερη νοσταλγία για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης και παρέμεινε με τα μάτια κλειστά μέχρι αυτή να τελειώσει!

Κανένας δεν γνωρίζει αν πραγματικά τον γλυκοπήρε ή ξεκούραζε τα μάτια του (που είναι μάλλον το ίδιο πράγμα) αλλά από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες και το βίντεο, το Twitter έχει κυριολεκτικά δώσει ρέστα με τα memes του Αμερικανού Προέδρου.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι ακόμα και οι πλανητάρχες, είναι άνθρωποι όπως όλοι μας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS