Η Έλι Γκολντστάιν μόλις κατέρριψε ένα ακόμη εμπόδιο για τα άτομα με αναπηρίες.

Το 18χρονο μοντέλο, που γεννήθηκε με σύνδρομο Down, φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο του ψηφιακού τεύχους του Allure, μέρος της νέας σειράς του περιοδικού μόδας με τίτλο: «Η Ομορφιά της Προσβασιμότητας». Η σειρά εξερευνά την ένταξη και την εκπροσώπηση των ατόμων με αναπηρίες στην βιομηχανία ομορφιάς και όχι μόνο.

Η αρχισυντάκτρια ομορφιάς του Allure, Νταϊάνα Ματζόνε μίλησε με την Έλι Γκολντστάιν για την ιστορική συνεργασία της στη διαφημιστική καμπάνια του Gucci Beauty.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Παρουσιάζουμε την Ellie Goldstein, στο ψηφιακό εξώφυλλο της σειράς του Allure, The Beauty of Accessibility. Μόλις 18 ετών, το μοντέλο έχει εμφανιστεί σε πολλές εκστρατείες, κυρίως για την καμπάνια της μάσκαρα L'Obscur της Gucci Beauty. 

Η ίδια η Γκόλντσταϊν σχολίασε τη συνεργασία της με τον οίκου Gucci, λέγοντας: «Όταν είδα [την εικόνα μου] στο Instagram του Gucci Beauty, σκέφτηκα: "Ουάου! Ποια είναι αυτή; Είμαι εγώ;!". Οι φίλοι και η οικογένειά μου την είδαν. Ένιωσα πολύ ξεχωριστά» ανέφερε το μοντέλο από τη Βρετανία.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στη συνέντευξη τη η Έλι μίλησε επίσης και για το ξεκίνημα της καριέρας της όταν ήταν 15 ετών. Η μητέρα της άκουσε κάπου για ένα νέο πρακτορείο ταλέντων που αντιπροσώπευε ανθρώπους με ορατές διαφορές και αναπηρίες και πήρε την απόφαση να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η αγάπη της για τον χώρο του θεάματος, ωστόσο, ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, όταν ήταν μόλις 5 ετών. Τότε εμφανίστηκε σε μία σχολική θεατρική παραγωγή του έργου «Ο Τζακ και η Φασολιά» που την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι της άρεσε να βρίσκεται στο προσκήνιο. «Όταν έκανα το θεατρικό αποφάσισα ότι ήθελα να συνεχίσω. Μου αρέσει να με βλέπουν» σημείωσε.

Με πληροφορίες από AΠΕ και Allure

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS