ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν

«Η ηδονή μοιάζει με αυτή που σου προσφέρει το skydiving», ισχυρίζονται κάποιοι από τους συμμετέχοντες στα σεξ πάρτι με το όνομα Chemistry.

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν

Το πολυτελές γιοτ, στο οποίο διοργανώνονται τα σεξ πάρτι με το όνομα 'Chemistry' , σαλπάρει από το Brooklyn’s Sheepshead Bay κάθε δύο μήνες. Εμπνευστής της συγκεκριμένης ιδέας ο "KennyBlunt" μαζί με τον συνεργάτη του "SheilaMonster", οι οποίοι το 2006 ξεκίνησαν αυτά τα πάρτι με σκοπό να διαφέρουν από όλα τα άλλα που γίνονταν στα νυχτερινά πριβέ κλαμπ της Νέας Υόρκης εκείνη την εποχή. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι διοργανωτές, δε μοιάζουν με τα κλασικά swingers πάρτι, καθώς η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι ζευγάρια κυρίως νεαρής ηλικίας, από 20 έως 30 ετών και μερικοί από αυτούς είναι παντρεμένοι. Για να κρατήσουν τα μέλη τους έξω από τα τυπικά swingers, οι διοργανωτές ενημερώνουν τους συμμετέχοντες πριν από την είσοδό τους, για το περιεχόμενο της “εκδήλωσης”, τονίζοντας ότι μοιάζει περισσότερο με "ένα αισθησιακό γκαλά που ενθαρρύνει την οργανική ανάπτυξη και διευρύνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών".

Η ατμόσφαιρα μέσα στο γιοτ σίγουρα σε παραπέμπει σε κάτι πιο πνευματικό, σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει άτομα που έχουν πάρει μέρος. Η καμπίνα του σκάφους είναι διακοσμημένη με λωρίδες λευκού υφάσματος και με αρωματικά κεριά, τα οποία δημιουργούν μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Οι συμμετέχοντες συνήθως είναι ντυμένοι με ρούχα, όπου κυριαρχούν οι πούλιες και τα φανταχτερά υλικά. Μάλιστα, κάποια άτομα φορούν ναυτικά ρούχα για να ταιριάζουν με το θέμα της “εκδήλωσης”.

Τα περισσότερα ζευγάρια που θέλησαν να μοιραστούν τη σεξουαλική τους εμπειρία ήταν από το Μεξικό και τη Δανία. Όπως είπαν, η γκάμα των μελών τεράστια, από γνωστούς δικηγόρους μέχρι αθλητές και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Επίσης, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός ζευγαριού υπήρχε και μια γυναίκα σε αναπηρική καρέκλα, που παρακολούθησε τις περιπτύξεις του συντρόφου της. Ένα άλλο ζευγάρι, δύο νέοι από το Νιου Τζέρσεϋ ισχυρίστηκαν ότι αυτό ήταν το καλύτερο σεξ που είχαν δει ποτέ.

Όταν ένα πριβέ γιοτ μετατρέπεται σε σεξουαλικό χώρο παιχνιδιού πολλά μπορεί να συμβούν
Το πολυτελές γιοτ, στο οποίο διοργανώνονται τα σεξ πάρτι με το όνομα 'Chemistry' , σαλπάρει από το Brooklyn’s Sheepshead Bay κάθε δύο μήνες.

Τα ζευγάρια περνάνε αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας δυνατά, ακούγοντας live μια μπάντα να παίζει τζαζ μουσική στην πλώρη και παρακολουθώντας διάφορους performers με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Καθώς όμως η νύχτα κυλάει και το αλκοόλ ρέει άφθονο, τότε είναι που ανάβουν τα αίματα. Μετά από το έντονο παιχνίδι ανταλλαγής ερωτικών βλεμμάτων, οι συμμετέχοντες αρχίζουν να εξαφανίζονται ένας ένας από τους κοινόχρηστους χώρους και να αποσύρονται στα ενδότερα. Τα παράθυρα του σκάφους αρχίζουν να θυμίζουν τη σκηνή συνεύρεσης του παράνομου ζευγαριού του Τιτανικού μέσα στην άμαξα.

Σύμφωνα με το διοργανωτή Kenny, "Θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι, που θα μας άρεσε να πηγαίνουμε. Πρέπει να έχει το χαρακτήρα μιας ρομαντικής σεξουαλικής βραδιάς. Δεν πρέπει οι άνθρωποι που συμμετέχουν να αισθάνονται άβολα, γι' αυτό που πρόκειται να κάνουν. Πρέπει να τους βγαίνει αβίαστα."

Για μια στιγμή, νομίζεις ότι ένα κανονικό πάρτι σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν έχει λάβει τέλος”, λέει ένας φαν του 'Chemistry', που ανυπομονεί για το επόμενο πάρτι.

Η συγκατάθεση άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το διαφορετικό σεξουαλικό πάρτι. Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από την αρχή ότι πρέπει να πουν ένα σαφές "ναι" , προκειμένου να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να πουν ξεκάθαρα "όχι", σε περίπτωση που δεν αισθάνονται άνετα. Σε ένα γυναικείο μπάνιο, δίπλα από το στοματικό διάλυμα, υπήρχε ένα μήνυμα που έγραφε: "Πείτε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς καμία ντροπή".

Οι “σεξουαλικοί χώροι παιχνιδιού”, όπως ονομάζονται, είναι απλώς ανοιχτοί χώροι, όπου έχουν τοποθετηθεί αναπαυτικά στρώματα και κατάλληλα φώτα για να ικανοποιούν τις ανάγκες των μελών. Όλοι οι χώροι παιχνιδιού βρίσκονται στο επάνω κατάστρωμα, μακριά από το κεντρικό πάρτι. Παρόλα αυτά, τα περίεργα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο επάνω κατάστρωμα. Για τα πιο συντηρητικά ζευγάρια, που θέλουν την απομόνωσή τους, υπάρχει ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα στο πίσω μέρος του γιοτ, το οποίο προσφέρει απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να κινδυνεύουν από αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα ζευγάρι, κοντά στα 30, που γνωρίστηκε στον εργασιακό χώρο, δήλωσε ότι η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο σεξ πάρτι, μόνο καλό έκανε στη σχέση τους, καθώς μπόρεσαν να απελευθερωθούν, χωρίς να έχουν αναστολές.

Έβγαιναν περίπου τρία χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχαν συζητήσει θέματα όπως η συγκατοίκηση, ο γάμος και η απόκτηση παιδιών. Από τη στιγμή που άρχισαν να μιλούν ελεύθερα για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις μέσα στο γιοτ, αισθάνθηκαν ξαφνικά και την ανάγκη να συζητήσουν και άλλα πράγματα. Οπότε το 'Chemistry' μόνο κακό δεν τους έκανε.

Κάποιο άλλο ζευγάρι ήταν μόλις στην αρχή της σχέσης του. Μάλιστα φοβόντουσαν και οι δυο να ονομάσουν σχέση, αυτό που είχαν μεταξύ τους. Τότε αισθάνθηκαν την ανάγκη να ζήσουν κάτι πολύ πιο έντονο συναισθηματικά και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκαν στο γιοτ. Ο άντρας, όταν είδε την κοπέλα του να κάνει σεξ με κάποιον άλλο, αισθάνθηκε ένα περίεργο δέσιμο μαζί της. Επιπλέον, αυτή η εμπειρία ήταν κάτι το συναρπαστικό και για τους δυο. Όπως αναφέρει ο ίδιος "Είναι σαν να κάνεις για πρώτη φορά skydiving, καθώς η εμπειρία του σεξ με άλλους ανθρώπους προσφέρει την ίδια ηδονή με το skydiving.”

“Μέχρι τη στιγμή που ο καπετάνιος κάνει την ανακοίνωση ότι το σκάφος πλησιάζει την αποβάθρα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ανάψει τσιγάρο και είναι έτοιμοι για αποβίβαση. Μία γυναίκα αρχίζει να μιλά δυνατά για τα σχέδια της επόμενης μέρας. Για μια στιγμή, νομίζεις ότι ένα κανονικό πάρτι σε ένα διαμέρισμα στο Μπρούκλιν έχει λάβει τέλος”, λέει ένας φαν του 'Chemistry', που ανυπομονεί για το επόμενο πάρτι.

Read Next

25 Απρ 2024

Την ημέρα που η Σαρλίζ Θερόν τσακώθηκε με έναν υπάλληλο σε τράπεζα άνοιξε ο δρόμος για την καριέρα της

Πώς ένας τσακωμός στο γκισέ μίας τράπεζας οδήγησε τη διάσημη ηθοποιό στην κορυφή του Χόλιγουντ;

25 Απρ 2024

Αλμπέρ Ουντερζό: Ο ευφυής συνδημιουργός του Αστερίξ που ήξερε να μας κάνει να γελάμε

Ο διάσημος δημιουργός κόμικς, το όνομα του οποίου εμφανίζεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια των αντιγράφων των περιπέτειων των αμετάβλητων Γαλατών που πωλούνται στον κόσμο από το 1961, γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1927 και πέθανε στις 24 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 92 ετών.

Περισσότερα από

Stories

24 Απρ 2024

Βέρα Γουάνγκ: Ο μυστικός συνδυασμός ομορφιάς που ακολουθεί για την αιώνια νεότητα στα 74

Οι εικόνες της διάσημης σχεδιάστριας δεν σταματούν να διχάζουν το κοινό λόγω της ηλικίας που δηλώνει.

24 Απρ 2024

Ζαν-Πολ Γκοτιέ: Το enfant terrible της μόδας κλείνει τα 72

Στα 13 του χρόνια, δημιούρησε μια ολόκληρη κολεξιόν ρούχων για την μαμά και την γιαγιά του. Σήμερα 60 χρόνια μετά, συνεχίζει να εκπλήσσει.

24 Απρ 2024

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε ηλικία 13 ετών -Η ασπρόμαυρη φωτογραφία

"Αυτό το challenge είναι και μια υπενθύμιση για όλους εμάς που ασκούμε κριτική στον εαυτό μας".

24 Απρ 2024

50 χρόνια πριν: Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME

"Σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια, ο Ελληνισμός αποχαιρετούσε τον ηγέτη που άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας".

24 Απρ 2024

Ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν ο λόγος που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απομακρύνθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Το "ξεχασμένο" νεανικό ειδύλλιο που κράτησε για περισσότερα από πέντε χρόνια.

24 Απρ 2024

Όταν ο Κάρολος έλιωνε για την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Κι όμως! Υπήρξε έντονο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την διάσημη σταρ, η οποία σήμερα, κλείνει τα 82.

24 Απρ 2024

"Και λάτρεψα τον πατέρα μου σαν κάτι ανώτερο. Δεν τον πλησίαζα όμως"

Απόσπασμα, από τον πρώτο τόμο του αυτοβιογραφικού έργου της Πηνελόπης Δέλτα, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 24 Απριλίου 1874.

23 Απρ 2024

Ο θυελλώδης έρωτας της Τζέσικα Λανγκ με τον Τομ Σέπαρντ

"Αγαπώ αυτή την γυναίκα με έναν τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω" έγραφε εκείνος σε έναν φίλο του.

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.