ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οργώσαμε το Ίντερνετ και βρήκαμε τις ομορφότερες λαμπάδες που μπορείτε να αγοράσετε

Λαμπάδες για μικρούς και μεγαλύτερους λάτρεις της ρομποτικής, της ιστορίας, των βιβλίων. Νονές και νονοί, μας ευχαριστείτε αργότερα.

Οργώσαμε το Ίντερνετ και βρήκαμε τις ομορφότερες λαμπάδες που μπορείτε να αγοράσετε

Όταν αποφασίζεις να γίνεις νονός, ίσως δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι να βρεις μια λαμπάδα που θα σου αρέσει – και, κυρίως, θα αρέσει στο βαφτιστήρι σου – από το αχανές πλήθος των προτάσεων της αγοράς. Εκτός αν το βαφτιστήρι σού δώσει μια πολύ συγκεκριμένη παραγγελία – π.χ., μια λαμπάδα με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα – οπότε η επιλογή είναι μονόδρομος.

Σε διαφορετική περίπτωση, η αναζήτηση της τέλειας λαμπάδας μπορεί να σού πάρει περισσότερο χρόνο από όσο είχες αρχικά υπολογίσει. Ειδικά με τους φετινούς υγειονομικούς περιορισμούς της αγοράς. Έτσι, οργώσαμε το Ίντερνετ για να βρούμε τις ομορφότερες που κυκλοφορούν, για να μη χρειαστεί να το κάνετε εσείς. Νονοί και νονές, μας ευχαριστείτε αργότερα.

Για τους λάτρεις της ιστορίας

Λαμπάδα με στολίδι ειδώλιο, από το online πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, cycladic.gr, € 12. Με την ελπίδα να ανοίξει ξανά σύντομα το μουσείο για να επιστρέψουμε με παιδιά και βαφτιστήρια στα εργαστήριά του αλλά και στις αίθουσες με τα υπέροχα εκθέματα.

Οργώσαμε το Ίντερνετ και βρήκαμε τις ομορφότερες λαμπάδες που μπορείτε να αγοράσετε

Για όσους αγαπούν τη ρομποτική

Μπορεί τα Lifelikes να φημίζονται για τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ τους, όμως έχουν φέρει επίσης μια από τις ομορφότερες συλλογές με λαμπάδες στην ελληνική αγορά. Ενδεικτικά, αυτό το ρομποτάκι, πάνω σε φανταστική ξύλινη βάση, θα το κρατούσαμε κι εμείς, ευχαρίστως, στην Ανάσταση. mylifelikes.gr, 19.51 €

Μια αγορά για ιερό σκοπό

Το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που σαν τη νεράιδα του παραμυθιού κάνει πραγματικότητα τις μεγαλύτερες ευχές των παιδιών με σοβαρές και χρόνιες ασθένειες, έχει μια καλαίσθητη συλλογή με λαμπάδες. Όπως αυτή η λευκή, που κοσμείται διακριτικά με κόκκινο κεντημένο τάμα και ματάκι. www.makeawish-eshop.gr, 15,00€

Για μάστορες από κούνια

Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική αισθητική του Lapin House επεκτείνεται και στις λαμπάδες του, καθεμία από τις οποίες έχει τον δικό της χαρακτήρα. Ξεχωρίσαμε αυτήν, γιατί ποιο παιδί δεν λατρεύει τα μαστορέματα; www.lapinkids.com, 24,00€

Για βιβλιοφάγους (και με ιερό σκοπό)

Το εργαστήριο του Σχεδία Home, που απασχολεί ανθρώπους από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, ένωσε τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Φουρφούρι και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από κομψές λαμπάδες που συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα παιδικά βιβλία. Ό,τι καλύτερο για τα βαφτιστήρια που λατρεύουν – ή θέλουμε να τα εμπνεύσουμε να λατρέψουν – την ανάγνωση. Λαμπάδα με το βιβλίο «Γούλφι», shediahome.gr, 20,00€

Με αγάπη για την ελληνική χειροτεχνία

Τα Beaucoup - χειροποίητες δημιουργίες για γάμο, βάφτιση και δωράκια – είναι η ελληνική χειροτεχνία στα καλύτερά της. Μεγάλοι και μικροί θα αγαπήσουμε τις φινετσάτες και ταυτόχρονα happy λαμπάδες του, όπως αυτό το σχέδιο με κουμπί. www.beaucoup.gr, 12 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνήστε στο info@beaucoup.gr, τηλ. 6944267046.

Μια λαμπάδα DIY, έμπνευση για οικογενειακό εργαστήρι

Αφού δεν μπορούμε φέτος να κάνουμε «Πάσχα στο Χωριό», τουλάχιστον ας επενδύσουμε στις ομορφότερες οικογενειακές αναμνήσεις. Αυτό το κιτ DIY λαμπάδας Blueberry θα γίνει, κυριολεκτικά, η πρώτη ύλη για δημιουργικά εργαστήρια με αρώματα της φύσης. tinycocoon.gr, €17.90

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: JESHOOTS.COM / Unsplash

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.