Η τρίχρονη Κωνσταντίνα και οι επτάχρονοι Ερνάντ και Μαρία, στις 3 Ιουνίου θα χαμογελούν, γιατί οι ευχές τους θα έχουν γίνει πραγματικότητα! Μαζί τους θα χαμογελάμε και εμείς, αν στηρίξουμε την πρωτοβουλία “MADforaCause”, που θα δώσει ζωή στις ευχές τους.

Τα τρία παιδιά του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα οποία πάσχουν από σοβαρά νοσήματα, έχουν ευχηθεί να αποκτήσουν χρωματιστά δωμάτια και παιχνίδια.

Για να εκπληρωθούν τα όνειρά τους, αρκεί να κατεβάσουμε, χωρίς χρέωση, την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Παράλληλα , διεκδικούμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomberjacketτου SNIK, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν σε αυτόν τον καλό σκοπό.

Τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Γιατί είναι σημαντική η συμμετοχή όλων στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ερνάντ και οι γονείς του κλήθηκαν να εγκαταλείψουν για δύο ημέρες το σπίτι τους στη Μυτιλήνη και να μείνουν προσωρινά σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Ο Ερνάντ, όμως, δεν γνώριζε το λόγο για τον οποίο αποχωρίστηκε το δωμάτιό του. Όσο έλειπε, πραγματοποιήθηκε μια ολική μεταμόρφωση του χώρου, ο οποίος πλέον φιλοξενεί όλους τους αγαπημένους του ήρωες, αλλά και κούκλες για τη μεγαλύτερη αδελφή του. Αυτό ακριβώς είχε ευχηθεί να αποκτήσει ο Ερνάντ και το Σάββατο, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, είχε γίνει πραγματικότητα. Η υποδοχή στο νέο του δωμάτιο έγινε με ένα ξεχωριστό πάρτι και μια υπερ-τούρτα.

Την ίδια ώρα, οι «νεράιδες» εργάζονται πυρετωδώς για το παραμυθένιο δωμάτιο που έχει ζητήσει η επτάχρονη Μαρία. Για τη διακόσμησή του με ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο, ώστε να ανταποκρίνεται στην ευχή της, οι αρχιτέκτονες δουλεύουν πάνω σε ένα τρισδιάστατο πλάνο. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν, επίσης, ένα βεστιάριο με πριγκηπικά φορέματα, διακόσμηση με τούλι και έναν φαντασμαγορικό ουρανό για το κρεβάτι της Μαρίας. Επιπλέον, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε το δωμάτιο, το οποίο βρίσκεται στη σοφίτα, να είναι απολύτως ασφαλές για το παιδί.

Η Κωνσταντίνα είναι τριών ετών και αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει. Η ευχή της είναι να αποκτήσει έναν μικρό παιδότοπο στο σαλόνι του σπιτιού της και η πραγματοποίησή της έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Τις προάλλες, οι αρχιτέκτονες που θα υλοποιήσουν το projectεπισκέφθηκαν το σπίτι της Κωνσταντίνας και πέρασαν όλη την ημέρα μαζί της για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της ευχής της. Βρέθηκε το κατάλληλο σημείο, όπου θα στηθεί ο οικιακός παιδότοπος, η κατασκευαστική εταιρεία παρέλαβε την κάτοψη του χώρου και οι απαραίτητες εργασίες προχωρούν πυρετωδώς.

Τα συλλεκτικά αντικείμενα που προσφέρουν Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK

Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD, το αγαπημένο του κοστούμι, με το οποίο έχει πραγματοποιήσει μοναδικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Η Ελένη Φουρέιρα προσφέρει για τον ίδιο καλό σκοπό τις κόκκινες μπότες, τις οποίες φόρεσε κατά τη διάρκεια της προώθησης της συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αναγράφουν το επίθετό της και τον τίτλο του τραγουδιού Fuego.

Ο SNIK προσφέρει ένα bomber jacket, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον, με το οποίο πραγματοποίησε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση στη σκηνή.

TAGS