«Αν ο ιός δεν είναι από μόνος του αρκετός για να μεινετε μέσα στο σπίτι, τότε τα spoilers θα σας αναγκάσουν να μείνετε μέσα στο σπίτι». Με αυτή την ατάκα μία ομάδα φοιτητών στο Αμβούργο της Γερμανίας προειδοποιεί μέσω ίνσταγκραμ τον κόσμο ότι εάν δεν συμμορφωθούν με την κατάσταση και συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους σα να μην τρέχει τίποτα, σύντομα θα διαβάσουν κάποιο μεγάλο spoiler από την αγαπημένη τους σειρά στο Netflix. Μάλλον αυτή είναι η πιο ευφάνταστη τακτική για να κρατήσεις τον κόσμο στο σπίτι αν σκεφτούμε ότι αυτή τη στιγμή ολόκληρη η Αμερική βλέπει φανατικά Netflix από το πρωί έως το βράδυ. 

Η συγκεκριμένη ομάδα προέρχεται από το πανεπιστήμιο Miami Ad School Europe και ξεκαθαρίζει ότι το Netflix δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στην πρωτοβουλία τους, ωστόσο, οι ίδιοι θεωρούν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αναγκάσουν τον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι.

Έτσι, μεγάλες αφίσες πάνω στις οποίες είναι γραμμένα με τεράστια γράμματα τα φινάλε πολλών, δημοφιλών σειρών έχουν τοποθετεί σε πολύ κεντρικά σημεία της πόλης, όπως μεγάλες πλατείες, σταθμοί μετρό, και στάσεις λεωφορείων. Όπως εξηγεί η ομάδα η διαδικασία είναι η εξής: οι ίδιοι έχουν ήδη ανεβάσει στο ίνσταγκραμ ένα τρέιλερ στο οποίο προειδοποιούν ευγενικά το κοινό να κάτσει στο σπίτι του, όπως οφείλει να κάνει («Stay the fuck home», λέει το βίντεο) διαφορετικά μόλις αρχίσει να κυκλοφορεί έξω, αργά ή γρήγορα θα πέσει πάνω σε μία αφίσα που θα του χαλάσει το τέλος της αγαπημένης του σειράς. 

Απλό, αποτελεσματικό και έξυπνο. Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βρει την συγκεκριμένα ιδέα ακραία και καταστροφική, αφού δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου αποκαλύπτει κάποιος πώς τελειώνει η σειρά ή η ταινία που παρακολουθείς.

Ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις, οι οποίες περιέχουν spoilers. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS