Ένα κτίριο-κόσμημα στολίζει εδώ και λίγο καιρό μία από τις πιο πολυσύχναστες, γνωστές και όμορφες γειτονιές της Νέας Υόρκης, το Σόχο. Ο λόγος για τον πελώριο, γυάλινο πύργο στην οδό 565 Broome, ένα έργο αφοπλιστικά εντυπωσιακής, σύγχρονης αισθητικής που φέρει την υπογραφή του σημαντικού και παγκοσμίως διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα, Ρέντσο Πιάνο. 

Ουσιαστικά το πανέμορφο κτίριο της οδού 565 Broome είναι δύο πύργοι ενωμένοι στην κορυφή τους, δύο πύργοι 30 ορόφων που αποτελούν αυτή τη στιγμή το πιο ψηλό συγκρότημα κατοικιών της Νέας Υόρκης.

Οι δύο ουρανοξύστες που δεσπόζουν στη δυτική πλευρά του Σόχο, στα σύνορα με την TriBeCa, αποτελούνται από 115 συνολικά κατοικίες, ενώ η εξωτερική πλευρά τους καλύπτεται από γυαλί που προσφέρει  ανεμπόδιστη θέα και άφθονο φυσικό φως στο εσωτερικό.  

Οι δύο πύργοι ενώνονται μεταξύ τους με ένα αίθριο ύψους 10 ορόφων με το τελευταίο επίπεδο να καταλαμβάνεται από μια μεγάλη  κατοικία με μεγάλη ιδιωτική βεράντα και εξωτερική πισίνα στην οροφή.  

Στο αξιοζήλευτο συγκρότημα κατοικιών οι ένοικοι μπορούν να βρουν γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, σάουνα, παιδότοπο, χώρο laundry, πάρκινγκ για τα ποδήλατα και τα αυτοκίνητα τους και μία τεράστια βεράντα με μοναδική θέα. 

H διάθεση διαμερισμάτων για πώληση έχει αρχίσει, ωστόσο οι τιμές είναι αρκετά υψηλές ακόμη, και για την ακριβή αγορά real estate της Νέα Υόρκη. Για μια κατοικία δύο υπνοδωματίων θα πρέπει να πληρώσει κανείς σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από 42,25 εκατομμύρια δολάρια ξεκινούν οι σουίτες και τα ρετιρέ. Αυτές οι τιμές μπορούν επίσης να αυξηθούν, ανάλογα με τις επιλογές και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη για το εσωτερικό. 

Ήδη τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για πώληση με τις τίμες να είναι ακόμα αρκετά υψηλές ακόμη, και για την ακριβή αγορά real estate της Νέα Υόρκη. Για μια κατοικία δύο υπνοδωματίων θα πρέπει να πληρώσει κανείς σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από 42,25 εκατομμύρια δολάρια ξεκινούν οι σουίτες και τα ρετιρέ. Αυτές οι τιμές μπορούν επίσης να αυξηθούν, ανάλογα με τις επιλογές και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη για το εσωτερικό. 

 

 

Δες στο βίντεο το εσωτερικό του εντυπωσιακό κτιρίου με την υπογραφή του Ρέντσο Πιάνο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS