Παραλία; Νησί; Μπαλκόνι, βεράντα ή κήπος; Οπου και αν βρεθούμε φέτος το καλοκαίρι, η μιζέρια δεν θα έχει καμία θέση δίπλα μας.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι θα περάσουμε και συναρπαστικά και αξέχαστα και ερωτικά αλλά και ξεκούραστα!

Οχι μόνο επειδή έχουμε επιλέξει τον ιδανικό προορισμό αλλά και επειδή όλα όσα χρειαζόμαστε είναι εδώ, ή για την ακρίβεια στα Public, και μπορούμε να τα αποκτήσουμε χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι!

 

Η τελευταία πετσέτα Παραλίας που θα αγοράσουμε ποτέ! - Terra Nation ONEMOE

Η πετσέτα για την παραλία Terra Nation ONEMOE θα μας επιτρέψει να απλοποιήσουμε τις επισκέψεις στις παραλίες. Εχει ειδικές τσέπες για να σταθεροποιείται στις ξαπλώστρες, τσεπάκια για κινητά, αλλά και θέση για μαξιλαράκι!

Ακόμα καλύτερα, έχει αντιβακτηριδιακή επεξεργασία, στεγνώνει πολύ γρήγορα χάρη σε ειδική τεχνολογία και … τι άλλο θέλουμε από μία πετσέτα θαλάσσης; Τίποτα!

Σκιά χωρίς στρες - Terra Nation Rekakohu

Φανταζόμαστε απομακρυσμένες παραλίες -υπάρχουν και στην Αττική- με τυρκουάζ νερά λίγο κόσμο και την ιδανική μας συντροφιά. Και ενώ όλα αυτά είναι …ιδανικά, το να μας καίει ο ήλιος το δέρμα που τόσο προστατεύαμε όλο τον χειμώνα, είναι κρίμα! Για αυτό, αντί της παραδοσιακής ομπρέλας που μας κάνει να μοιάζουμε την οικογένεια Χωραφά ενώ καρφώνουμε με μίσος την άκρη του στύλου στην άμμο, επιλέγουμε το σκίαστρο Terra Nation Rekakohu που όσο πολύπλοκο και αν φαίνεται στην εικόνα, ανοίγει με το απλό τράβηγμα ενός σκοινιού και μεταφέρεται πανεύκολα.

Για απόλυτη προστασία, εξαερισμό και ιδιωτικότητα και στήνεται σε ένα λεπτό, σε κάθε επιφάνεια. Δεν θα το πάρει ο αέρας και θα προσφέρει προστασία και στυλ για πολλά χρόνια.

 

 

Ονειρα θερινής νυκτός και …ημέρας Ticket To The Moon Hammock

Ονειρευόμαστε πρωινά, μεσημεριανά και δύσεις. Ξαπλωμένες στην αιώρα, νιώθουμε τον αέρα να μας χαϊδεύει απαλά ενώ έχουμε κλείσει τα μάτια και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική ή την «μουσική» της θάλασσας. Η αιώρα είναι το απόλυτο αξεσουάρ χαλάρωσης και φέτος θα αποκτήσουμε μία γιατί μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού και να δώσει μία απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και ευεξίας. Και αν γίνουμε δύο και θέλουμε να μοιραστούμε την αίσθηση, υπάρχει και εδώ λύση για δύο!

 

 

The Sound of summer – Ηχος με ατελείωτες δόσεις γυναικείου στυλ Vifa Helsinki Bluetooth Speaker

Εχουμε πάντα μαζί μας τη μουσική που θέλουμε και όχι αυτή που επιλέγουν άλλοι για εμάς. Και ενώ υπάρχουν πολλά φορητά ηχεία, ποτέ κανένα δεν είχε τόσο στυλ. Κρατώντας το σαν τσαντάκι το ηχείο με τη μάλλινη επένδυση, δίνει premium εμφάνιση μαζί με το δερμάτινο λουρί και την αλουμινένια κατασκευή. Παίζει με Bluetooth από το smartphone ή άλλη συμβατή συσκευή και είναι παντού μαζί μας για να ολοκληρώνει την καλοκαιρινή εμπειρία.

 

Ενυδάτωση παντού με - Παγούρι Maui

Το παγούρι Maui and Sons είναι το τελευταίο μας αξεσουάρ αλλά και το πιο απαραίτητο. Και αυτό γιατί στην παραλία και τις διακοπές πρέπει να είμαστε πάντα ενυδατωμένες. Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για στυλ και υγεία και μας προσφέρει πάνω από μισό λίτρο δροσερού νερού ανά πάσα στιγμή για να είμαστε πάντα και παντού σε φόρμα.

Στα Public, θα βρούμε και πολλά ακόμα απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα που θα κάνουν τις φετινές μας διακοπές πιο ξεχωριστές από ποτέ. Μπορούμε να τα αγοράζουμε online ή από τα φυσικά καταστήματα και με πολλές δόσεις για να μας μείνουν όσα παραπάνω χρήματα για τις διακοπές μας!

TAGS