Ακόμη περισσότερες θεατρικές παραστάσεις διατίθενται διαδικτυακά στο κοινό ώστε όλοι όσοι παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό να ψυχαγωγούνται. Τρεις πολυαγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού σινεμά που έχουν μεταφερθεί στο θέατρο είναι πλέον διαθέσιμες στο Youtube. Η «Λίζα Πετροβασίλη» ερωτεύεται ξανά το δάσκαλό της και η «χαρτοπαίκτρα» ξαναμοιράζει τα χαρτιά και η «τρελή σαραντάρα» ερωτεύεται έναν γοητευτικό, φτωχό βιολιστή,  σε αυτές τις θεατρικές μεταφορές κωμωδιών του ελληνικού σινεμά.

 

Χτυποκάρδια στο θρανίο

Ο Λάκη Λαζόπουλος υπέγραψε τη διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας, με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι. Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη η Κατερίνα Γερονικολού και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας. Σε ρόλους έκπληξη οι Μάρω Κοντού, Νίκος Γαλανός και Κώστας Βουτσάς.

 

Η χαρτοπαίχτρα

Άλλος ένας αγαπημένος ρόλος της Ρένας Βλαχοπούλου, τον οποίο σε αυτή την παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου υποδύθηκε η Υρώ Μανέ. Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

 

Μια τρελή τρελή σαραντάρα

Το 2012 ανέβηκε στο Μικρό Παλλάς η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, όπως τη διασκεύασε ο Θοδωρής Πετρόπουλος. Η Βίκυ Σταυροπούλου αναλαμβάνει το ρόλο της Ρένας Βλαχοπούλου, που ερωτεύεται έναν γοητευτικό, φτωχό βιολιστή (Κωνσταντίνος Κακούρης).

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS