Το Aperol παρουσιάζει τη σειρά Livestream events Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony και σε προσκαλεί να παρακολουθήσεις live και να κάνεις #sharethejoy στα πιο απολαυστικά activations, γεμάτα μουσική, χρώμα και χαρά! Το αγαπημένο ιταλικό Aperitivo, συνώνυμο της χαράς και της διασκέδασης, καλωσορίζει την άνοιξη και εγκαινιάζει τη φετινή του καμπάνια με δυο μοναδικά events που θα κάνουν top up στη χαρά και υπόσχονται να σε ξεσηκώσουν ακόμα και από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σου.

Στο πρώτο at the Balcony event, οι Alcatrash δίνουν μια μοναδική Livestream συναυλία την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 18:30, ζωντανά από το κανάλι του Aperol Spritz (AperolSpritzGR) στο YouTube. Η δημοφιλής μπάντα υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με μουσικές και νότες χαράς που θα φτάσουν ως τα μπαλκόνια μας και θα μας διασκεδάσουν προσφέροντας την απόλυτη Aperol εμπειρία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή των εκπλήξεων, καθώς την Κυριακή 11 Απριλίου έρχεται το δεύτερο at the Balcony event με άκρως δυνατά DJ sets και stand-up comedy gigs.

Μέσα από το νέο video της καμπάνιας του Aperol, η Brand Ambassador Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς καλεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο να απολαύσουμε όλα τα events Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony. Ετοίμασε ένα Aperol Spritz, συντονίσου στο κανάλι του Aperol Spritz (AperolSpritzGR) στο YouTube και ζήσε μοναδικές live μουσικές στιγμές, απολαμβάνοντας το πορτοκαλί χρώμα, τον spritzy χαρακτήρα και τη συναρπαστική γεύση του Aperol Spritz. 

Δείτε εδώ το βίντεο της καμπάνιας:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS