Τον περασμένο Μάιο μία απίστευτη υπόθεση με βιτριόλι συγκλόνιζε την Ελλάδα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχεται επίθεση την ώρα που κατευθύνεται προς τον χώρο εργασίας της, από γνωστή της, της οποίας τα κίνητρα ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Έκτοτε, συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το δράμα της Ιωάννας, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα σχεδόν σε όλο της το κορμί.

Έκτοτε, συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το δράμα της Ιωάννας, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα σχεδόν σε όλο της το κορμί.

Ένα χρόνο και τέσσερις μήνες μετά, η δίκη της υπόθεσης ξεκινά, με τη δράστιδα να μην μπαίνει καν στον κόπο να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Η απογοήτευση της Ιωάννας είναι έκδηλη και η κοινωνική κατακραυγή τεράστια. Ο κόσμος στέκεται στο πλευρό της και προσπαθεί με κάθε μέσο να τη στηρίξει.

«Έχω πάρει αγάπη και στήριξη από τον κόσμο» λέει σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου σε μία συγκινητική συνέντευξη. «Η μέρα που συνέβη ήταν μία κανονική τυπική μέρα. Δεν είχα καμία απολύτως διαίσθηση. Ήταν μία όμορφη μέρα που απλά πήγαινα στη δουλειά μου», είπε σε ερώτηση της Καινούργιου για το αν ένιωσε κάτι διαφορετικό την ημέρα της επίθεσης.

Όσο για την απαίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης οι ένορκοι να είναι αποκλειστικά άντρες είπε: «Η δικαιοσύνη δεν έχει φύλο. Εφόσον μπορούσε να το κάνει, καλά έκανε και το έκανε».

Δείτε αποσπάσματα της συνέντευξης παρακάτω:

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS