ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο λόγος που αυτή η σειρά επίπλων του ΙΚΕΑ είναι η πιο καλοσχεδιασμένη -Με κέντρο τον άνθρωπο

Η σειρά περιλαμβάνει καθίσματα που διευκολύνουν στον τρόπο που κάθεται και σηκώνεται κάποιος, τραπέζια με κατάλληλο ύψος και πολύ ελεύθερο χώρο για τα πόδια.

Ο λόγος που αυτή η σειρά επίπλων του ΙΚΕΑ είναι η πιο καλοσχεδιασμένη -Με κέντρο τον άνθρωπο

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, πάντα προσηλωμένη στην δημιουργία έξυπνων και προσιτών λύσεων, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM. Ανακαλύψτε μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν εργονομία και λειτουργικότητα και απαντούν στις ξεχωριστές ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε φάση της ζωής. Διατηρώντας τον κλασικό σκανδιναβικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα ΙΚΕΑ, η νέα σειρά δημιουργήθηκε από ειδικούς στην εργονομία, για να προσφέρει περισσότερη στήριξη και να κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο εύκολη για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM παρουσιάζει λύσεις που επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν τη ζωή στο σπίτι με ανεξαρτησία.

Η σειρά περιλαμβάνει καθίσματα που διευκολύνουν στον τρόπο που κάθεται και σηκώνεται κάποιος, τραπέζια με κατάλληλο ύψος και πολύ ελεύθερο χώρο για τα πόδια, καθώς και καλοσχεδιασμένα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα που εξασφαλίζουν γερό κράτημα, ενώ διευκολύνουν τις καθημερινές δραστηριότητες.

Ο λόγος που αυτή η σειρά επίπλων του ΙΚΕΑ είναι η πιο καλοσχεδιασμένη -Με κέντρο τον άνθρωπο
Τα τραπέζια OMTÄNKSAM μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, όμως αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός τους, ο οποίος εξυπηρετεί την εύκολη μετακίνηση γύρω από αυτά.

Τα προϊόντα της σειράς ξεχωρίζουν για το μοντέρνο, εργονομικό design τους, αφού προσφέρουν άνεση και χαλάρωση, ακόμα και αν χρειάζεται να παραμείνετε σε καθιστή στάση για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Η πολυθρόνα OMTÄNKSAM διαθέτει ψηλή πλάτη, αλλά και ενσωματωμένο μαξιλάρι για τον αυχένα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ενώ το υποπόδιο της σειράς είναι ελαφρύ, έχει πρακτικό μέγεθος για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε, ενώ η καθοδική κλίση του διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια καρέκλας της ίδιας σειράς, προσαρμόζονται στο σώμα και δίνουν τη μέγιστη υποστήριξη, αφού διαθέτουν μαλακό αφρό και δεν γλιστρούν από τη θέση τους.

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί βασικό στοιχείο της σειράς. Τα τραπέζια OMTÄNKSAM μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, όμως αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός τους, ο οποίος εξυπηρετεί την εύκολη μετακίνηση γύρω από αυτά. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από το κάθε τραπέζι είναι απόλυτα ελεύθερος, αφού δεν έχουν σκελετό βάσης, για να μπορείτε να καθίσετε αρκετά κοντά στο τραπέζι.

Στα οικιακά σκεύη θα βρείτε όμορφα ποτήρια και βάζα με υπέροχες καμπύλες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή μεταφορά και χρήση τους. Τα ποτήρια θα γίνουν τα αγαπημένα σας, χάρη στο γερό τους κράτημα, το ενισχυμένο τελείωμά τους και τον όμορφο σχεδιασμό τους, ενώ τα βάζα διαθέτουν εξίσου γερό κράτημα, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε και να τα πλύνετε εύκολα. Επιπλέον, επειδή το άνοιγμα των βάζων φαγητού μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση ακόμα και για τους πιο δυνατούς, η αντιολισθητική λαβή βάζου OMTANKSAM σας δίνει ένα πραγματικό χέρι βοηθείας, αφού είναι φτιαγμένη από μαλακή και αντιολισθητική σιλικόνη. Έτσι, το άνοιγμα των βάζων γίνεται παιχνίδι!

Η πολυθρόνα OMTÄNKSAM διαθέτει ψηλή πλάτη, αλλά και ενσωματωμένο μαξιλάρι για τον αυχένα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ενώ το υποπόδιο της σειράς είναι ελαφρύ, έχει πρακτικό μέγεθος για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε.

Με ιδιαίτερη φροντίδα στην παροχή στήριξης σε κάθε μορφή μετακίνησης μέσα στο σπίτι, η σειρά διακρίνεται και για τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Οι καρέκλες OMTÄNKSAM ξεχωρίζουν για την μοναδική υποστήριξη που προσφέρουν. Συγκεκριμένα, η στρογγυλεμένη, ψηλή τους πλάτη χαρίζει σταθερότητα και ασφάλεια, όταν πρόκειται να σηκωθείτε ή να καθίσετε. Το χαλί της σειράς έχει μαλακή ύφανση και διατηρεί τον χώρο ζεστό. Παράλληλα, το κάτω μέρος του είναι φτιαγμένο από καουτσούκ, ώστε να παραμένει σταθερό στη θέση του. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, «έξυπνα» χρηστικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το μαξιλάρι πολλαπλών χρήσεων OMTÄNKSAM που μπορείτε να το διπλώνετε και να το προσαρμόζετε ανάλογα με την περίσταση, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση ή τα πόδια σας, αλλά και το κόκαλο παπουτσιών OMTÄNKSAM που έχει μακριά λαβή, ώστε να μη χρειάζεται να σκύβετε για να βάλετε τα παπούτσια σας.

Στην ίδια κατηγορία, μπορείτε να βρείτε το μπολ OMTÄNKSAM, το οποίο διαθέτει ένα ειδικό καπάκι σιλικόνης που σας επιτρέπει, όχι απλά να προφυλάσσετε το περιεχόμενό του, αλλά και να το διατηρείτε σταθερό, κατά την καθημερινή ενασχόληση με τη μαγειρική.

Ανεξάρτητα από το χρόνο που περνάτε στο σπίτι ή τη φυσική σας κατάσταση, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της ημέρας σε ένα περιβάλλον που σας υποστηρίζει και σας προσφέρει ασφάλεια, αρμονία και θετική διάθεση.

Ανακαλύψτε τη νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.