Διάσημους άνθρωπους από όλον τον κόσμο επιστράτευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή/ Κομισιόν για να ξεδιπλώσει την παγκόσμια καμπάνια της κατά του COVID-19.

Ονόματα όπως ο Χιου Τζάκμαν η Μάιλι Σάιρους, ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, ο Ζοσέ Μουρίνιο, βρίσκονται στη λίστα με τα ονόματα όσων άφησαν το προσωπικό τους μήνυμα συμβάλλοντας στην εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με συνθήματα #globalresponse #strongertogether και #unitedagainstcoronavirus. 

Μεταξύ αυτών, ελληνική εκπροσώπηση έχουμε με τον Έλληνα κριτή του ΜasterChef Πάνο Ιωαννίδη, τον τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά και τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης προτείνει τη δική του συνταγή για την καταπολέμηση του ιού. «Η ανακάλυψη του εμβολίου και της κατάλληλης θεραπείας είναι ο μοναδικός δρόμος για την καταπολέμηση της πανδημίας» αναφέρει σεφ, ενώ καταλήγει πως «η συλλογική προσπάθεια για τη χρηματοδότηση της έρευνας και της παραγωγής εμβολίων και φαρμάκων είναι η καλύτερη συνταγή για να είμαστε όλοι ασφαλείς».

Το πρώτο βήμα της "συνταγής" υλοποιήθηκε με τον διαδικτυακό μαραθώνιο τον οποίο διοργάνωσε  η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στις 4 Μαΐου 2020 στις Βρυξέλλες, όπου 7,4 δισεκατομμύρια ευρώ συγκεντρώθηκαν για την έρευνα εμβολίου και θεραπειών κατά του Covid-19. Τη σκυτάλη πήραν διασημότητες ώστε να "απογειώσουν" τη συνταγή αυτή.

Δείτε παρακάτω τους τρεις διάσημους άντρες να περνούν το δικό τους μήνυμα για παγκόσμια αντίδραση απέναντι στον ιό:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS