Με μία επίσημη δημόσια συγγνώμη ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, απολογήθηκε στους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή, τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. 

Αντί να χρησιμοποιήσει διπλωματικό, πολιτικό λόγο και να ψάξει για δικαιολογίες ο κύριος Παπαστεργίου αναγνώρισε δημόσια την ευθύνη του Δήμου και ανακοίνωσε πως χαρίζει στους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού το κόστος των λογαριασμών νερού 4 μηνών. 

Αισθανόμενος την πίεση και αντιλαμβανόμενος το προφανές δίκιο που έχουν οι άνθρωποι ο Δημήτρης Παπαστεργίου επίπληξε αγρίως τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δε συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα (ΔΕΥΑΤ και Τεχνικές Υπηρεσίες) και απευθύνθηκε στη συνέχεια στους επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Απόλλωνος. 

Με επιστολή που έφερε στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr  τους εκτός της συγνώμης τους κάνει γνωστό ότι απαλλάσσονται με δικιά του προσωπική απόφαση να προχωρήσει σε έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Η επιστολή του δημάρχου Τρικκαίων. 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS