Ο Αρκάς αφιερώνει το τελευταίο του σκίτσο στα δίδυμα κορίτσια που πέθαναν στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς τους, στις φονικές φωτιές στο Μάτι.

Για μια ακόμη φορά ο Αρκάς καταπιάνεται με την τραγική επικαιρότητα. Και συγκεκριμένα με την Βασιλική και την Σοφία Φιλιπποπούλου. Τα δίδυμα αδελφάκια που ήρθαν και έφυγαν μαζί από την ζωή.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι τα δύο κοριτσάκια αγνοούνταν, η συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα ήταν τεράστια. Όταν πια αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια, ότι οι 9χρονες αδελφές ταυτοποιήθηκαν ως νεκρές στην αγκαλιά των παππούδων τους, το πανελλήνιο θρήνησε.

Το internet έχει γεμίσει με συγκινητικές αναφορές και ευχές για τους γονείς των διδύμων που θα πρέπει να ζήσουν με την τραγωδία…

Ο Αρκάς συμμετέχει σε αυτόν τον «χορό» και με ένα σκίτσο του αποχαιρετά τις δίδυμες αδελφές. Λέει μόνο αυτά τα λόγια: «Καλό ταξίδι σε έναν καλύτερο κόσμο».

Το σκίτσο του, δείχνει δυο κοριτσάκια με ίδιες φιγούρες, σαφής αναφορά στα δίδυμα, που κρατιούνται χέρι – χέρι κι έχουν γυρισμένη την πλάτη σαν να φεύγουν. 

Δείτε το σκίτσο. 

 

TAGS