Τις δύσκολες ώρες που βίωσε ενώ προσπαθούσε να νικήσει τον Covid-19 αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μπριζίτ Μακρόν. Μιλώντας σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Le 20 Heures, του τηλεοπτικού δικτύου TF1.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την περιπέτειά της με την πανδημία και τις ημέρες που ακολούθησαν της 24ης Δεκεμβρίου. Ημέρα κατά την οποία έμαθε πως είναι θετική στην ύπουλη νόσο.

«Είχα αρρωστήσει, αλλά θεραπεύτηκα. Έπασχα από μια μεσαίας έντασης μορφή της ασθένειας. Δεν είχα γεύση, όσφρηση, ενώ ένιωθα κόπωση και είχα ημικρανίες».

 Παρά το γεγονός πως η Μπριζίτ Μακρόν δεν νόσησε τόσο βαριά όσο ο σύζυγός της και Πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, η 67χρονη Γαλλίδα αναφέρθηκε και στο κρυφό «σύμπτωμα» που φέρνει μαζί του ο κορωνοϊός. Και αυτό δεν είναι άλλο από το άγχος.

«Η ασθένεια μου επέτρεψε να αντιληφθώ πόσο άγχος μπορεί να προκαλέσει, ειδικά την έκτη μέρα της νόσου. Όταν λες στον εαυτό σου: “Ω, αγαπητέ, δεν αναπνέω τι θα συμβεί;”».

Ευτυχώς για εκείνην, δεν διένυσε όλη αυτή την δύσκολη διαδρομή προς την ανάρρωση μοναχή της, αλλά στο πλευρό του συντρόφου της, που είχε επίσης προσβληθεί από τον Covid-19. «Εγώ δεν ήμουν μόνη, ήμουν με τον πρόεδρο που ήταν επίσης άρρωστος».
Όταν η διακεκριμένη δημοσιογράφος Anne-Claire Coudray την ρώτησε αν θα

κάνει το εμβόλιο κατά της πανδημίας, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν κάθετη. «Φυσικά και θα το κάνω. Όταν έρθει η σειρά μου και γιατρός μου μου πει “Μπορείς να εμβολιαστείς” . Έχω εμπιστοσύνη στην επιστήμη». 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS