ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Βγαλμένο από τα όνειρα των παιδιών: Το νέο Pop-Up Store Ιmaginarium ήρθε στη Γλυφάδα

Το αγαπημένο brand παιχνιδιών κατακτά και τη Γλυφάδα.

Βγαλμένο από τα όνειρα των παιδιών: Το νέο Pop-Up Store Ιmaginarium ήρθε στη Γλυφάδα

Το αγαπημένο brand παιχνιδιών Imaginarium μετά τα δύο corner στα καταστήματα Lapin MagicLand σε Μελίσσια και Κηφισιά κατακτά τη Γλυφάδα με ένα υπέροχο pop-up shop αλλά και ένα corner μέσα στο κατάστημα Lapin MagicLand ! Γεμάτο χρωματιστά παιχνίδια που θα κάνουν τις στιγμές μαγικές και ξεχωριστές, το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Η συλλογή της Imaginarium ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια στην Σαραγόσα της Ισπανίας εμπνευσμένη από την αγάπη των μικρών μας για στιγμές χαράς και παιχνιδιού. Στόχος του brand ήταν και είναι, να δημιουργεί παιχνίδια διαφορετικά από όλα τα υπόλοιπα, όπως είναι ο KicoNico, το χαρακτηριστικό λούτρινο ποντικάκι της Imaginarium. Ο KicoNico είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ίσως το ένα του αυτάκι να είναι μικρότερο και να έχει ένα μικρό μπάλωμα στο χέρι μα είναι μοναδικός, έχει ατέλειες και ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. H Imaginarium δημιουργεί παιχνίδια που εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους στη διαφορετικότητα, στις αξίες, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, αυξάνουν τις δεξιότητες αλλά και διασκεδάζουν.

Ο KicoNico είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι, ίσως το ένα του αυτάκι να είναι μικρότερο και να έχει ένα μικρό μπάλωμα στο χέρι μα είναι μοναδικός, έχει ατέλειες και ταυτόχρονα είναι χαρούμενος. H Imaginarium δημιουργεί παιχνίδια που εκπαιδεύουν τους μικρούς μας φίλους στη διαφορετικότητα, στις αξίες, ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα, αυξάνουν τις δεξιότητες αλλά και διασκεδάζουν.

Βγαλμένο από τα όνειρα των παιδιών: Το νέο Pop-Up Store Ιmaginarium ήρθε στη Γλυφάδα

Οι χαρακτηριστικές πόρτες που μοιάζουν με καμάρες προσκαλούν μικρούς αλλά και μεγάλους να ανακαλύψουν έναν νέο μαγικό κόσμο. Στη συλλογή της Imaginarium θα βρείτε πέρα από παιχνίδια και διακοσμητικά χώρου, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν το απόλυτο δώρο. Η Imaginarium βρίσκεται κοντά μας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Lapin House στο www.lapinkids.com αλλά και στο νέο κατάστημα που θα βρίσκεται μέχρι και τα τέλη του χειμώνα στην περιοχή της Γλυφάδας έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Tips for gifts: Τα δικά μας αγαπημένα παιχνίδια ήταν φυσικά ο KicoNico, το τηλεσκόπιο αστρονομίας, η ξύλινη κουζίνα με όλα τις τα σύνεργα αλλά και το σετ μοντελισμού που μπορείς να ζωγραφίσεις τους δικούς σου δεινόσαυρους.

Μπείτε κι εσείς στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού με μια επίσκεψη στο limited pop up store Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24, Γλυφάδα.

Read Next

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

Περισσότερα από

Life

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.