ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νέος Διαγωνισμός WomanTOC: Κερδίστε 2 βιβλία τρόμου της επιλογής σας, από τα Public

Μπείτε στη νέα κλήρωση του WomanTOC και κερδίστε 2 βιβλία που θα επιλέξετε εσείς από τις αποκλειστικές εκδόσεις του Public! Καλοκαίρι χωρίς βιβλία, δεν γίνεται!

Νέος Διαγωνισμός WomanTOC: Κερδίστε 2 βιβλία τρόμου της επιλογής σας, από τα Public

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, το πρώτο μπάνιο έγινε και το μόνο που λείπει είναι ένα καλό βιβλίο. Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει από την πρώτη σελίδα. Το Public, μας προσφέρει 12 αποκλειστικά και πολύ πετυχημένα βιβλία τρόμου που είναι σίγουρο ότι θα κολλήσετε!

Αποκλειστικές εκδόσεις που θα βρείτε στα Public

Τα βιβλιοπωλεία Public συνεχίζουν να συναρπάζουν τους λάτρεις του βιβλίου με αποκλειστικότητες, μοναδικές επανεκδόσεις και προσφορές σε βιβλία κάθε μήνα. Αγαπημένοι τίτλοι μεταφρασμένης λογοτεχνίας συναντώνται αυτόν τον μήνα αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων Public που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Κερδίστε 2 βιβλία της επιλογής σας

Είστε fan των βιβλίων τρόμου;

Το WomanTOC εξασφάλισε 12 βιβλία που θα σας αιχμαλωτίσουν από την πρώτη σελίδα! Τα βιβλία αυτά έχουν εξαντληθεί, αλλά επανακυκλοφορούν και διατίθενται αποκλειστικά από τα Public. Μπείτε στην κλήρωση του WomanTOC στο Facebook και διαλέξτε δύο βιβλία από τις παρακάτω αποκλειστικές επιλογές, που θα θέλατε για το καλοκαίρι!

Αφήστε σχόλιο στη δημοσίευση εδώ και έξι τυχεροί θα κερδίσουν 2 αποκλειστικά βιβλία από τα Public, της επιλογής τους.

#WomanTOC #WT_giveaway #Public

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 16:00.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ:
Νίκος Κεμανέντης, Αργύρης-Φωτεινή Τσουλέλη, Παναγιώτα Μπουρνάκη, Μαρία Ιωαννίδου, Γεροκωνσνταντή Καλλιόπη, Κατερίνα Καρδάκου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

1. Brian Lumley – Νεκροσκόπος

Νέος Διαγωνισμός WomanTOC: Κερδίστε 2 βιβλία τρόμου της επιλογής σας, από τα Public
Brian Lumley - Νεκροσκόπος

Οι νεκροί δεν μιλάνε παρά μόνο στους δύο νεκροσκόπους των Σοβιετικών και των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Ο Μπόρις Ντραγκοσάνι αντλεί τη νεκρομαντική δύναμή του από μία πηγή ανείπωτου κακού, τον Θιμπόρ Φέρεντσι, έναν βρικόλακα τόσο ισχυρό που ακόμα και ο θάνατος δεν μπορεί να σταματήσει τα δαιμονικά του σχέδια. Ο Χάρι Κίο έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τους νεκρούς - κι εκείνοι τον θεωρούν υπέρμαχό τους και δεν διστάζουν να σηκωθούν από τους τάφους τους για να τον προστατεύσουν. Η μεταφυσική απειλή από το Σιδηρούν Παραπέτασμα πρέπει να εξουδετερωθεί και οι δύο πράκτορες αναπόφευκτα θα συγκρουστούν. Τα πάντα οδηγούν στην πιο τρομακτική, την πιο βίαιη υπερφυσική αναμέτρηση που έγινε ποτέ...

2. Clive Barker – Το καταραμένο παιχνίδι

Clive Barker - Το Καταραμένο Παιχνίδι

Υπάρχουν πράγματα χειρότερα κι απ' τον ίδιο τον θάνατο. Υπάρχουν παιχνίδια τόσο σαγηνευτικά σατανικά, τόσο υπέροχα ανήθικα, που κανείς παίκτης δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Μέσα από τα στοιχειωμένα από σκιές συντρίμμια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τζόζεφ Γουάιτχεντ τόλμησε να προκαλέσει τον σκοτεινό πρωταθλητή του απόλυτου παιχνιδιού της ζωής. Έχοντας πια αποκτήσει αμύθητα πλούτη, ο Γουάιτχεντ ζει αιχμάλωτος στο σαβανωμένο με τρόμο φρούριό του, καταδικασμένος να πληρώσει ένα ασύλληπτο τίμημα. Καμιά ψυχή δεν θα ξεφύγει από την ισοπεδωτική φρίκη, τη νεκραναστημένη οργή, τα ακατονόμαστα χρέη του "Καταραμένου Παιχνιδιού".

3. Ian Banks – Εργοστάσιο Σφηκών

Ian Banks - Εργοστάσιο Σφηκών

Μπείτε, αν τολμάτε, στον παράξενο κόσμο του δεκαεξάχρονου Φρανκ και δείτε μέσα από τα μάτια του. "Δύο χρόνια αφότου είχα σκοτώσει τον Mπλάιδ, δολοφόνησα το μικρό μου αδελφό, τον Πωλ, για εντελώς διαφορετικούς και σίγουρα πιο σοβαρούς λόγους, κι ένα χρόνο μετά από τον Πωλ σκότωσα τη μικρή μου ξαδέρφη Eσμεράλντα, μάλλον από σκέτο καπρίτσιο και χωρίς λόγο. Αυτό είναι και το σκορ μου μέχρι σήμερα. Tρεις. Eδώ και χρόνια δεν έχω σκοτώσει κανέναν άλλο και δε σκοπεύω να σκοτώσω ξανά στο μέλλον. Ήταν απλώς μια φάση που περνούσα".

4. Graham Masterton – Τρομερή Ομορφιά

Graham Masterton - Τρομερή Ομορφιά

Σ' ένα αγρόκτημα στη νότια Ιρλανδία ανακαλύπτονται σε ομαδικό τάφο τα οστά έντεκα διαμελισμένων γυναικών, θαμμένα πριν από 80 χρόνια. Η αστυνόμος Κέιτι Μαγκουάιρ είναι συνηθισμένη στο αίμα και τη φρίκη, όμως αυτό το μακελειό ξεπερνάει κάθε φαντασία. Όταν αρχίζουν να εμφανίζονται νέα θύματα, δολοφονημένα με τον ίδιο τελετουργικό τρόπο, όλα δείχνουν ότι κάποιος ανέλαβε να συνεχίσει το έργο έπειτα από οκτώ δεκαετίες. Κι έχει διαλέξει την Κέιτι ως το επόμενο θύμα του. Ό,τι κι αν είναι αυτό που συνέβη κάποτε σ’ αυτό το γραφικό χωριουδάκι, συμβαίνει ξανά. Και δεν είναι απλώς μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα. Είναι μια απόκρυφη παράδοση.

5. Graham Joyce – Το Σκοτεινό Ημερολόγιο

Graham Joyce - Το Σκοτεινό Ημερολόγιο

Η νεκρή Μπέλα υπάρχει πια μόνο μέσα από το ημερολόγιό της. Ανάμεσα σε χρήσιμα γιατροσόφια για παιδικές αρρώστιες, πατροπαράδοτα ερωτικά φίλτρα και αινιγματικά στιχάκια, κρυμμένα λόγια καλούν τον ανυποψίαστο αναγνώστη σ έναν κόσμο μυστηριώδη και αποκλειστικά γυναικείο, γεμάτο μαγεία και συμβολισμούς.
Η Μάγκι ανακαλύπτει το ημερολόγιο και θέλει να γίνει μέρος του κόσμου που αυτό υπόσχεται... Μόνο που οι πειραματισμοί της αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί απ’ όσο περίμενε. Όταν η Μπέλα προσπαθεί να επικοινωνήσει από τον τάφο της, η ψυχική ισορροπία της Μάγκι απειλείται και τα παιδιά της βρίσκονται αντιμέτωποι μ έναν τρομακτικό κίνδυνο.

6. Richard Matheson – Ζωντανός Θρύλος

Richard Matheson - Ζωντανός Θρύλος

Οι εκδόσεις ΟΞΥ παρουσιάζουν ένα από τα κλασικότερα μυθιστορήματα τρόμου, τον «Ζωντανό Θρύλο» του Richard Matheson, ενός συγγραφέα που άσκησε μεγάλη επιρροή στους μεταγενέστερους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού.
Ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη… δεν είναι μόνος του.
O Pίτσαρντ Nέβιλ ίσως είναι ο τελευταίος ζωντανός άνθρωπος στη Γη, εξαιτίας μίας φονικής επιδημίας που έχει μεταλλάξει όλους τους άλλους άντρες, γυναίκες και παιδιά σε αιμοδιψή πλάσματα της νύχτας που έχουν ως μοναδικό στόχο τους να τον σκοτώσουν. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Nέβιλ αναζητά τροφή και εφόδια, ενώ ψάχνει απελπισμένα να βρει άλλους επιζώντες, που τυχόν υπάρχουν στην πόλη του. Όμως, οι μολυσμένοι που κρύβονται στο σκοτάδι, παραμονεύουν την κάθε του κίνηση περιμένοντας τον να κάνει το μοιραίο λάθος...

Read Next

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.