Αυτή η όμορφη ιστορία ενός καταφυγίου ζώων είναι πολύ συγκινητική. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα νεαρό ζευγάρι από το Vierzon, μια γαλλική πόλη, υιοθέτησε τον Pixel , ένα σκυλάκι που ήταν στο παρελθόν στον σύλλογο Mustaches Et Compagnie, το καταφύγιο των ζώων. Αυτό το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο με την υιοθεσία τους, οπότε ήθελαν να έχουν και ένα άλλο σκυλί στην οικογένειά τους.

Χάρη σε αυτούς, ο Razmo κατάφερε να βρει μια οικογένεια που τον αγαπούσε και στην οποία βρήκε τον εαυτό του καλωσορισμένο για τη νέα του ζωή.

Αποφάσισαν να επιστρέψουν στο καταφύγιο, με την τύχη που ερωτεύτηκαν τον Ρίνγκο, ένα άλλο σκυλί που ήταν έτοιμο για υιοθεσία. Εξαιτίας αυτού, ξεκίνησαν με τις διαδικασίες για να είναι η νέα του οικογένεια. Λίγο καιρό αργότερα, επέστρεψαν για να πάρουν τον Ρίνγκο και να τον πάρουν μαζί τους, τότε είδαν ότι ο Ρίνγκο είχε έναν αδελφό, τον Ράζμο, ο οποίος δυστυχώς διαγνώστηκε με τύφλωση ( ένας συγγενής καταρράκτης χωρίς πιθανή επέμβαση). Όταν τελείωσε η συνάντηση και τα έγγραφα υιοθεσίας για το Ringo, το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει για τον τόπο διαμονής του, ο οποίος βρισκόταν περισσότερες από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το καταφύγιο που βρισκόντουσαν.

Εκείνη τη στιγμή, ο υπάλληλος λαμβάνει μια κλήση από αυτό το ζευγάρι, ενώ ήταν ακόμα στο δρόμο για το σπίτι. Αυτό γέμισε τους εργαζόμενους στο Mustaches Et Compagnie με ανησυχία καθώς δεν ήξεραν τι συνέβαινε. Γιατί καλούν; Είναι ο Ringo άρρωστος; Έχει συμπεριφερθεί άσχημα; Έχετε αλλάξει γνώμη σχετικά με την υιοθεσία; Αλλά όχι. Το κάλεσμα ήταν για κάτι πολύ θετικό.

Το ζευγάρι κάλεσε επειδή ερωτεύτηκαν τον αδερφό του Ρίνγκο, Ράζμο . Είπαν ότι συγκινήθηκαν από την ιστορία, ότι το συζήτησαν και συμφώνησαν να κάνουν διπλή υιοθεσία.

Το ζευγάρι κάλεσε επειδή ερωτεύτηκαν τον αδερφό του Ρίνγκο, Ράζμο . Είπαν ότι συγκινήθηκαν από την ιστορία, ότι το συζήτησαν και συμφώνησαν να κάνουν διπλή υιοθεσία. Έτσι, επέλεξαν να υιοθετήσουν επίσης το Razmo έτσι ώστε τα δύο αδέλφια να μπορούν να είναι μαζί. Οι υπάλληλοι του καταφυγίου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Για να συνεχίσουν αυτήν την υιοθέτηση, έπρεπε να μιλήσουν με τον διευθυντή, ο οποίος εξουσιοδότησε ολόκληρη την επέμβαση, έτσι ώστε το ζευγάρι να μπορεί να πάρει το δεύτερο σκυλί. Χάρη σε αυτούς, ο Razmo κατάφερε να βρει μια οικογένεια που τον αγαπούσε και στην οποία βρήκε τον εαυτό του καλωσορισμένο για τη νέα του ζωή.

Όταν τελείωσε η συνάντηση και τα έγγραφα υιοθεσίας για το Ringo, το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει για τον τόπο διαμονής του, ο οποίος βρισκόταν περισσότερες από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το καταφύγιο που βρισκόντουσαν.

 

Πηγή: pet-sitting.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS