Για να βουτήξεις σε κάποιες από τις πιο καθαρές και κρυστάλλινες θάλασσες της Ελλάδας δεν είναι απαραίτητο να μπεις σε πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες ή το Ιόνιο. 

Η πανέμορφη Ελαφόνησος κοιτάει την Πελοπόννησο στα μάτια από απόσταση μόλις 5 λεπτών με το φέρρυ μποτ και κρύβει κάποιες από τις πιο ονειρεμένες παραλίες της χώρας μας. 

Ακόμα και με τον τουρισμό της Ελαφονήσου να γνωρίζει πρωτόγνωρα επίπεδα ανόδου, αυτό το μικρό νησάκι που απέχει λίγα λεπτά από τις όχθες της ηπειρωτικής Ελλάδας παραμένει ένας επίγειος παράδεισος για όσους ξέρουν πως να το ζήσουν. 

Απέχοντας μόνο 4 ώρες από την Αθήνα οδικώς (με το μοναδικό διάλειμμα τα 5 λεπτά του φέρρυ) η παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πως βρίσκεσαι στο σκηνικό της Γαλάζιας Λίμνης, της θρυλικής ταινίας του 1980, ή σε κάποιο άλλο, πολύ μακρινό εξωτικό καταφύγιο.

Η παραλία έχει βραβευτεί ως μία από τις καλύτερες της Ευρώπης και το γεγονός ότι βρίσκεται τόσο κοντά στις όχθες της Νεάπολης Λακωνίας την καθιστά έναν άκρως ελκυστικό προορισμό που γεμίζει με επισκέπτες κάθε καλοκαίρι. 

Δες το μαγευτικό βίντεο από την παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS