Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, οι οποίοι διεξάγονται το 2021 λόγω της πανδημίας που πλήττει όλον τον πλανήτη. Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι διαφορετικοί, μιας και οι κερκίδες θα είναι άδειες, ενώ οι ακυρώσεις είναι πολλές, τόσο από ταξιδιώτες όσο και από τους ίδιους τους αθλητές.

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι διαφορετικοί, μιας και οι κερκίδες θα είναι άδειες, ενώ οι ακυρώσεις είναι πολλές, τόσο από ταξιδιώτες όσο και από τους ίδιους τους αθλητές.

Όσο λοιπόν αναμένουμε με αγωνία την τελετή έναρξης, ανατρέχουμε σε αρχεία με ιστορικές στιγμές αλλά και ευτράπελα που έχουν συνδεθεί με την μεγαλύτερη αθλητική και όχι μόνο διοργάνωση του πλανήτη. Ένα από αυτά είναι φυσικά και το τεράστιο επίτευγμα της Νάντια Κομανέτσι, της νεαρής Ρουμάνας γυμνάστριας, που στους Θερινούς Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ το 1976 κατάφερε το ακατόρθωτο: Να λάβει ως βαθμολογία για τις ασκήσεις στις παράλληλες μπάρες το απόλυτο 10.

Μέχρι και σήμερα, 40 χρόνια μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS