Μία ακόμη συνεργασία του αχτύπητου διδύμου Πέδρο Αλμοδόβαρ και Πενέλοπε Κρουζ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, μιας και η νέα τους ταινία, «Madres Paralelas» (Παράλληλες Μητέρες) αναμένεται να ανοίξει το Φεστιβάλ της Βενετίας.

Την ταινία περιμένουν με αγωνία κοινό και κριτικοί, μιας και το συγκεκριμένο δίδυμο από την Ισπανία, μας έχει δώσει αρκετά κινηματογραφικά αριστουργήματα στο παρελθόν. Και μπορεί τα δύο μεγάλα αυτά ονόματα να αρκούν για το σωστό μάρκετινγκ και προώθηση του φιλμ, φαίνεται όμως ότι το Instagram του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση… άθελά του!

Και μπορεί τα δύο μεγάλα αυτά ονόματα να αρκούν για το σωστό μάρκετινγκ και προώθηση του φιλμ, φαίνεται όμως ότι το Instagram του έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση… άθελά του!

Η αφίσα της ταινίας, την οποία επιμελήθηκε ο Χαβιέ Χαέν, και η οποία απεικονίζει μία γυναικεία θηλή η οποία παράγει μία σταγόνα γάλα, λογοκρίθηκε και τελικά κατέβηκε από το Instagram, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πλήθος αντιδράσεων.

Εκπρόσωπος του Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, είπε: «Αρχικά αφαιρέσαμε αρκετά στοιχεία αυτής της εικόνας, παραβιάζοντας τους κανόνες μας για το γυμνό. Ωστόσο, κάνουμε την εξαίρεση επιτρέποντας το γυμνό σε συγκεκριμένες συνθήκες, όπως όταν υπάρχει σαφές καλλιτεχνικό πλαίσιο. Επομένως, αποκαταστήσαμε τις αναρτήσεις που απεικονίζουν την αφίσα της ταινίας του Αλμοδόβαρ στο Instagram και λυπούμαστε πραγματικά για τυχόν σύγχυση που προκλήθηκε».

Kεντρική φωτογραφία: EPA/David Fernandez

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS