
«Μία επαγγελματίας μπαλαρίνα πρέπει να κάνει προπόνηση 5 ή 6 φορές την εβδομάδα. Εγώ προσωπικά κάνω γυμναστική περίπου 9 ώρες καθημερινά. Τώρα, στις νέες συνθήκες, έχω βρει τρόπους για να διατηρήσω το κίνητρο μου και να γυμνάζομαι στο σπίτι».
Η Isabella Boylston είναι επαγγελματίας μπαλαρίνα και ανήκει στην ομάδα του American Ballet Theatre. Την περίοδο της καραντίνας προσπαθεί να μην αλλάξει πολλά στην καθημερινή ρουτίνα εκγυμνασής της προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα. Όπως εξηγεί μία μπαλαρίνα αυτού του επιπέδου πρέπει να προπονείται καθημερινά, είτε έχει παραστάσεις και πρόβες, είτε όχι.
Με την βοήθεια του πάγκου της κουζίνας της και ενός στρώματος γυμναστικής η Boylston δείχνει αναλυτικά το πρόγραμμα της και μοιάζεται μέσα από το παρακάτω βίντεο του αμερικανικού Insider μερικές ασκήσεις-μυστικά στις οποίες οι μπαλαρίνες οφείλουν μεγάλο μέρος από το απίθανα γυμνασμένο, σφιχτό σώμα τους.
Η Boylston ξεκινά το πρόγραμμά της με μία άσκηση που της έμαθε μία καλή της φίλη, επίσης επαγγελματίας μπαλαρίνα, η οποία μπορεί να χαρίσει σε κάθε γυναίκα τέλειους γλουτούς και ανορθωμένα οπίσθια,
Ακολουθούν ασκήσεις για την κοιλιά, τα πόδια και τα χέρια σε ένα 10λεπτο βίντεο που, σύμφωνα με την Boylston, μεταμορφώνει το σώμα.
Δείτε την καθημερινή προπόνηση της Isabella Boyston στο βίντεο που ακολουθεί.