Ήταν 35 ετών και μία από τις πιο διάσημες beauty vloggers. Ο λόγος για την Μελ Τόμσον, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του συζύγου της στο Instagram χθες, «άφησε την τελευταία της πνοή» χωρίς ωστόσο να αναφέρεται η αιτία θανάτου ή η ακριβής ημερομηνία.

Η Μελ ανέβαζε βίντεο στο youtube από το 2015 και το ταλέντο της στο μακιγιάζ είχε προσελκύσει πολλούς followers, οι οποίοι την παρακολουθούσαν ανελλιπώς. Η ίδια απέφυγε να εκθέτει την προσωπική της ζωή, αλλά μιλούσε για τα παιδιά της αρκετά συχνά. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2020, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. «Χθες έπαθα επιληπτική κρίση. Είχα 2 πριν λίγες μέρες ανήμερα των γενεθλίων μου. Η μία ήταν σοβαρή και με οδήγησε στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλά, αλλά γενικά αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με την υγεία μου», είχε πει.

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2020, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. «Χθες έπαθα επιληπτική κρίση. Είχα 2 πριν λίγες μέρες ανήμερα των γενεθλίων μου. Η μία ήταν σοβαρή και με οδήγησε στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλά, αλλά γενικά αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με την υγεία μου», είχε πει.

Ένας από τους φίλους της αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε διαγνωσθεί με το σύνδρομο Ehlers-Danlos το οποίο επηρεάζει αρθρώσεις, δέρμα και αιμοφόρα αγγεία. Παρόλα αυτά δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν η πάθηση αυτή ευθύνεται για τον θάνατό της.

Παρακάτω το τελευταίο της βίντεο λίγες μέρες πριν τον θάνατό της. 

Κεντρική φωτογραφία: @mel.thomp

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS