Μετά τη ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τις επόμενες 14 ημέρες, πολλοί γονείς προβληματίζονται σχετικά με τους τρόπους που θα γεμίσουν δημιουργικά και ψυχαγωγικά το χρόνο που περνάνε εσώκλειστοι με τα παιδιά τους.

Ένας τρόπος για να ψυχαγωγηθείτε ποιοτικά ώστε να περάσουν ευχάριστα οι ώρες σας με τους μικρούς, είναι η παρακολούθηση παιδικού θεάτρου μέσω διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, στο ψηφιοποιημένο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου μπορείτε να βρείτε πολλές, καλές παιδικές θεατρικές παραστάσεις των προηγούμενων ετών, σκηνοθετημένες από γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Μαριάννα Τόλη και άλλες.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου, και ξεχαστείτε από τον πανικό των ημερών παρακολουθώντας υπέροχες παραστάσεις όπως η «Ωραία Κοιμωμένη» και ο «Τσάρος με τη μακριά γενειάδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη, ο «Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» της Μαριάννας Τόλη και το «Δον Κιχώτης» του Σταύρου Τσακίρη.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS