ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες έρχονται με ανανεωμένο design και μας προστατεύουν, ενώ απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Λατρεύεις το jogging και την πεζοπορία; Αγαπάς τα ταξίδια και σε αυτά αφιερώνεις ώρες περπατώντας για να ανακαλύψεις τους νέους προορισμούς; Ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας και οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μέρος του στυλ σου; Με λίγα λόγια, ζεις την κάθε σου στιγμή και μένεις συνεχώς δραστήριος; Τότε, το νέο σύνθημα της Hansaplast “Live Love your Feet” σε εκφράζει απόλυτα καθώς μεταφέρει το μήνυμα ότι η κάθε σου μέρα είναι για να την απολαμβάνεις, όπως εσύ επιθυμείς, χωρίς ενοχές ότι η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιβαρύνει την υγεία των ποδιών σου.

Η αυξημένη σωματική δραστηριότητα επιφέρει συνεχή πίεση και τριβή στα κάτω άκρα, που πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πληγών και επώδυνων φουσκάλων. Ακόμα και μία μικρή φουσκάλα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά μας.

«Live Love Your Feet»: Το νέο σύνθημα της Hansaplast που αγαπάει τα πόδια σου

Με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση άνω των 90 ετών, η Hansaplast έχει την απάντηση στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της φουσκάλας, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Οι φουσκάλες επουλώνονται γρηγορότερα, όταν αντιμετωπίζονται με ειδικά επιθέματα. Βασισμένα στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, η οποία εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη επούλωση πληγών, τα επιθέματα ανώτερης τεχνολογίας Hansaplast για φουσκάλες κυκλοφορούν με ανανεωμένο design σε τρία μεγέθη: μικρό, μεγάλο και XL.

Τα Hansaplast Επιθέματα για Φουσκάλες ανακουφίζουν από την πίεση και τον πόνο άμεσα χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τη βρωμιά και τα βακτήρια. Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλα για κάθε φουσκάλα σε οποιοδήποτε σημείο των ποδιών.

Ακόμα και οι φουσκάλες ανάμεσα στα δάχτυλα που δύσκολα φτάνονται, μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία με το Hansaplast Blister Plaster Small, ενώ και οι φουσκάλες των φτερνών γίνονται παρελθόν με το Hansaplast Blister Plaster Large.

Είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση φουσκαλών στα πόδια όταν είστε εν κινήσει και έτσι μπορείτε γρήγορα να επιστρέψετε άμεσα στο πρόγραμμά σας. Η αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων Hansaplast επιβεβαιώνεται και από σχετική έρευνα, στην οποία ποσοστό 94% των ατόμων που τα δοκίμασαν, δήλωσαν ότι τα συστήνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.hansaplast.gr/careforyourfeet.

Read Next

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.