Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην αφρικανική σαβάνα και ταυτόχρονα στο παρελθόν. Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου «Βασιλιά των λιονταριών», που αναβιώνει κάποιες από τις κλασικές σκηνές του πρώτου «Lion King», του 1994, όπως είναι η περιπλάνηση του Σίμπα στο νεκροταφείο ελεφάντων. Παράλληλα αναγνωρίζουμε φωνές ηρώων, όπως είναι ο Μουφάσα, που ενσαρκώνεται, όπως και στην πρώτη ταινία, από τον Τζέιμς Ερλ Τζόουνς. Άλλοι διάσημοι ερμηνευτές συμμετέχουν στο καστ της νέας ταινίας, όπως η Μπιγιονσέ (Νάλα) και ο Ντόναλντ Γκλόβερ (Σίμπα).

Η μεγάλη εξέλιξη είναι τα γραφικά του νέου «Βασιλιά των λιονταριών». Τόσο ρεαλιστικά, που είναι λες και μας μεταφέρουν στην άγρια φύση, χαρίζοντας στο animation που έχουν λατρέψει εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο εικόνες που θυμίζουν ντοκιμαντέρ.

Η νέα ταινία, που έρχεται στις μεγάλες αίθουσες στις 19 Ιουλίου σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, αφηγείται την ιστορία του μικρού Σίμπα, που έχει ως πρότυπο τον πατέρα του, τον βασιλιά Μουφάσα, αλλά αναγκάζεται να τον αποχωριστεί όταν ξεκινάει μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Μουφάσα και τον αδερφό του, πρώην κληρονόμο του θρόνου. Στον δρόμο του ο Σίμπα θα αποκτήσει πολύτιμους φίλους που θα τον καθοδηγήσουν προς την ενηλικίωση και τη διεκδίκηση της θέσης που του ανήκει δικαιωματικά.

Δείτε το νέο τρέιλερ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS