ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

La pantera negra: Ο Δημήτρης Κατριβέσης έφερε την πιο hot τάση του πλανήτη στην Πλάκα

Το περουβιανό φαγητό είναι μια πανδαισία γεύσεων που δεν είχες ποτέ φανταστεί -ως τώρα.

La pantera negra: Ο Δημήτρης Κατριβέσης έφερε την πιο hot τάση του πλανήτη στην Πλάκα

Συνεργάστηκε με τον Καταλανό εφευρέτη της μοριακής γαστρονομίας Ferran Adrià. Υπέγραψε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις σε εστιατόρια της Ισπανίας. Δημιούργησε την τάση να επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο για τον σεφ και μόνο. Ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με διαπιστεύσεις που θα ζήλευαν πολύ, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία ως σεφ, επιλέγει να βάλει την υπογραφή του και ως ιδιοκτήτης. Το La pantera negra στην Πλάκα είναι το νέο του απόκτημα και έγινε γνωστό σε χρόνο ρεκόρ από τους γευσιγνώστες. Η χάρη και οι γεύσεις του Μαύρου Πάνθηρα έχουν γίνει γνωστές σε όλη την Αθήνα. Τόσο τα εκπληκτικά περουβιανά πιάτα δια χειρός Κατριβέση, όσο και ο εντυπωσιακός χώρος με την ανοιχτή κουζίνα, αποτελούν πόλο γαστριμαργικής έλξης.

La pantera negra: Ο Δημήτρης Κατριβέσης έφερε την πιο hot τάση του πλανήτη στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

Γιατί όμως η περουβιανή κουζίνα τον έχει συνεπάρει (όπως και εμάς) τόσο πολύ; Εκεί, το φαγητό, η παρασκευή και η απόλαυσή του, έχουν αποκτήσει πολιτικές διαστάσεις και τόσο εκρηκτική δύναμη, που αλλάζει το μέλλον χιλιάδων νέων. Χάρη σε μια ομάδα εμπνευσμένων και ταλαντούχων ανθρώπων, το Περού έχει αναπτύξει σήμερα έναν τεράστιο μηχανισμό που δημιουργεί εξαιρετικούς παραγωγούς, σεφ, επιχειρηματίες και εστιατόρια. Πάνω από 80.000 νέοι έχουν επιλέξει να μελετήσουν τη γαστρονομία.

La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

Το La pantera negra ζωντάνεψε την οδό Καλογριώνη λίγο πριν την Αρχαία Αγορά. Ο πολύχρωμος, έθνικ και μοντέρνος χώρος με urban διάθεση και βιομηχανικά στοιχεία είναι ό,τι πρέπει για να αφεθείτε και να απολαύσετε gourmet προτάσεις και fusion κουζίνα.

La pantera negra στην Πλάκα

Στο La Pantera Negra θα δοκιμάσετε ceviches, tiraditos, leche de pantera (γάλα πάνθηρα), περουβιανά macerados και chilcanos, κοκτέιλ με piscos και πολλές ακόμα μοναδικές σπεσιαλιτέ που θα σας σερβίρουν οι ίδιοι κουζίνα από την ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου. Το νέο γαστρονομικό trend της πόλης, ανακαλύπτοντας την περουβιανή γαστρονομία στην καρδιά της Αθήνας.

La pantera negra στην Πλάκα

Γιατί να πας την Κυριακή στο La pantera negra;

Από αυτή την Κυριακή 30/10 και κάθε Κυριακή (13:00-18:00) ο σεφ και ιδιοκτήτης επιβάλλει το Sunday Roast Latino. Γευστικές εκρήξεις με ψητά κρέατα μαριναρισμένα σε ajis δίπλα σε σαλάτες, πουρέ περουβιανής πατάτας και περουβιανές σάλτσες, καθώς και τα γνωστά anticuchos. Οι Κυριακές αποκτούν λατινική καρδιά στο La Pantera Negra.

La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

La pantera negra

Read Next

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Περισσότερα από

Life

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.

11 Απρ 2024

Λευκό ψωμί: Το τρώμε ή όχι; Τι απαντά κορυφαία διαιτολόγος

Το ψωμί είναι σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό. Η Αναστασία Κόκκαλη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος εξηγεί τι ισχύει για το λευκό ψωμί.

11 Απρ 2024

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η εντυπωσιακή τελετή απονομής μιας νέας εποχής

Την πρώτη σελίδα ενός νέου κεφαλαίου έγραψαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι. Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας γιόρτασε την 31η απονομή του, τιμώντας τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης, σε μια λαμπερή βραδιά που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.