ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαρούμε τις γιορτές

Με την αγορά ενός P30 Pro, ή P30 ή του νέου NOVA 5T, δώρο ένα Watch GT και ένα Υ5 2018.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαρούμε τις γιορτές

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα ψώνια σας γίνονται παιχνίδι, αφού σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων, χάρη στις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, μπορείτε να κάνετε δώρα σε όλη την οικογένεια! Αποκτήστε 1 + 1 + 1 τεχνολογικά στολίδια, με μία μόνο αγορά! Αποκτώντας ένα κορυφαίο smartphone Huawei, δώρο ακόμα ένα απίθανο smartphone και ένα εκπληκτικό smartwatch!

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να χαρούμε τις γιορτές

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T, αποκτάτε 2 δώρα! Ένα smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018.

Huawei P30 Pro

Tο Huawei P30 Pro, το βραβευμένο ως καλύτερο smartphone 2019-2020 από τον οργανισμό EISA «Best Smartphone 2019-2020» προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία χρήσης, διατηρώντας ζωντανές και κρυστάλλινες τις αναμνήσεις κάθε στιγμής της ημέρας.

Huawei P30

Για λήψη φωτογραφιών με κορυφαία ποιότητα σε όλες τις συνθήκες, το P30 διαθέτει τριπλή Camera Leica (κύρια κάμερα σούπερ ανίχνευσης 40 Megapixel f/1.8, έναν εξαιρετικά υπερ-ευρυγώνιο φακό 16 Megapixel f/2.2, και έναν τηλεφακό 8 Megapixel f/2.4.) και είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 για ασυναγώνιστες ταχύτητες και επιδόσεις.

Huawei NOVA 5T

Το ολοκαίνουριο, πανέμορφο πεντακάμερο smartphone της Huawei! Με μοναδικές δυνατότητες λήψης πορτραίτων – ακόμη και στο σκοτάδι- σχεδιάστηκε για τη νέα γενιά που αναζητά συνεχώς καινοτομίες, μοναδικά χαρακτηριστικά και εύκολους τρόπους να απαθανατίζει τα highlights της καθημερινότητας. Οι χρήστες του Huawei NOVA 5T, fashionistas και μη, θα επωφεληθούν από την premium δυνατότητα λήψης, καταφέρνοντας να αιχμαλωτίσουν εκπληκτικές εικόνες με ένα μόνο κλικ. Διαθέτει 48MP AI κάμερα, 16ΜP κάμερα για ευρυγώνια λήψη, 2MP κάμερα για λήψεις Macro, 2MP bokeh κάμερα και, για αξιοζήλευτες selfies, μία 32MP κάμερα.

Huawei Y5 2018

Με οθόνη 5.45" που την χαρακτηρίζει η εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος και το μινιμαλιστικό πλαίσιο, τo Huawei Y5 2018, με βάρος 142 γραμμάρια και πάχος μόλις 8 χιλιοστά, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια κομψή συσκευή ικανή να καλύψει πληθώρα αναγκών και με υψηλές επιδόσεις στο multitasking.

Huawei Watch GT

Αυτό το smartwatch είναι ο ιδανικός σύντροφος σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα: ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, ορειβασία, χάρη στην ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο, αλλά και κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Εκτός από καταγραφή δραστηριοτήτων όμως, το Huawei GT φροντίζει τον χρήστη και κατά τη διάρκεια του ύπνου του, αφού με την βοήθεια της ευφυούς παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέρει πάνω από 200 πιθανές προτάσεις για καλύτερο ύπνο!

Είτε λοιπόν ονειρευόσασταν να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με ένα από τα κορυφαία κινητά της αγοράς P30 Pro ή P30, είτε είχατε βάλει στο μάτι το ολοκαίνουργιο, πανέμορφο, πεντακάμερο NOVA 5T, τώρα είναι η στιγμή να τα αποκτήσετε, αφού μαζί με την αγορά σας θα πάρετε και 2 καταπληκτικά δώρα: το smartwatch Huawei Watch GT2 και το Huawei Y5 2018!

Επωφεληθείτε της χριστουγεννιάτικης προσφοράς Huawei και κάντε μοναδικά τεχνολογικά δώρα στον εαυτό σας και την οικογένειά σας ή τους φίλους σας!

Η προσφορά ισχύει από τις 12.12.2019 μέχρι τις 12.1.2020 σε όλα τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Περισσότερες πληροφορίες στο http://consumer.huawei.com/gr.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.