ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η βραδιά που πήγα σε sex party στη Νέα Υόρκη». Μια γυναίκα αφηγείται την εμπειρία της

Η Στέφανι Ίρις Γουέις τρύπωσε σε μια ... ομαδική συνάντηση για σεξ, λίγο ως ρεπόρτερ, λίγο από προσωπική περιέργεια. Και περιγράφει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.

«Η βραδιά που πήγα σε sex party στη Νέα Υόρκη». Μια γυναίκα αφηγείται την εμπειρία της

Ήμουν «παρθένα» σε sex parties μέχρι λίγους μήνες πριν. Τα είχα αποφύγει με τις προκαταλήψεις που είχα λόγω της κακής ερωτικής ζωής μου και του φόβου που ενστικτωδώς ένιωθα μπροστά σε γυμνά σώματα αγνώστων. Όλα αυτά, όμως, άλλαξαν, όταν πήγα για πρώτη φορά σε κλειστό play-party στη Νέα Υόρκη. Και για όσους δεν γνωρίζουν, play-party είναι μια συνάντηση ανθρώπων, που (ίσως) θα κάνουν και σεξ μεταξύ τους.

Για να μπεις σε αυτό το πάρτι, έπρεπε κάποιος που ήταν ήδη στη λίστα των καλεσμένων να σε προσκαλέσει και, συνήθως, η επιλογή είναι πολύ αυστηρή. Αν δεν τηρούσες τους κανόνες, θα έδιωχναν όχι μόνο εσένα, αλλά και εκείνον που σε προσκάλεσε. Εγώ πήρα «σύσταση» από ένα ζευγάρι που είχα γνωρίσει σε ρεπορτάζ το περσινό καλοκαίρι με θέμα τη συναινετική πολυγαμία. Ένιωσα χαρούμενη για την πρόσκληση, αλλά έπρεπε να περάσω και από μία ακόμα «δοκιμασία» ασφαλείας: Να γνωρίσω τον διοργανωτή. Γιατί, παρότι δεν χρειάζεται να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι από αυτό, εγώ θέλησα να ήμουν ειλικρινής ως προς το ότι ήμουν και ρεπόρτερ.

Ο διοργανωτής, ένας άνδρας γύρω στα 50, συνήθως δεν δέχεται δημοσιογράφους. Αντίθετα, είναι πολύ επιφυλακτικός.Αφενός, γιατί έχει δουλέψει για περισσότερα από πέντε χρόνια ώστε να φτιάξει κάτι ειδυλλιακό (όσο ειδυλλιακό μπορεί να είναι ένα sex party) και προσπαθεί να προστατεύσει τη φήμη του όσο μπορεί. Αφετέρου, γιατί χρειάζεται να επιλέγει κι εκείνος αυστηρά τους συμμετέχοντες, αλλά και να φροντίζει ο αριθμός τους να παραμένει σχετικά μικρός ώστε η διαδικασία να γίνεται σωστά. Και, τέλος, η διοργάνωση κάθε τέτοιου πάρτι, απαιτούσε τρομερή προσοχή στις λεπτομέρειες: προγραμματισμό, λίστα καλεσμένων, ασφάλεια, προσωπικό, τοποθεσία. Αν εκείνος με ενέκρινε, θα πήγαινα εν μέρει ως ρεπόρτερ και εν μέρει από προσωπική μου περιέργεια. Και, παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου σεξουαλικά περιπετειώδη, του τόνισα ότι δεν είχα ιδέα αν θα «έπαιζα» παρά μόνο όταν θα έφτανα εκεί. Βασικά, ήθελα να σπρώξω τον εαυτό μου έξω από τα όριά του, να τον τεστάρω και να δω αν έχανα κάτι πραγματικά ωραίο.

Τη νύχτα πριν από το πάρτι, έλαβα ένα μέιλ από τον διοργανωτή με ένα λαβύρινθο από κανόνες, τους οποίους έπρεπε να απομνημονεύσω. Και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι, τουλάχιστον στη θεωρία, θα ήταν ένα παιχνίδι ισότιμο για όλους τους συμμετέχοντες. Η απόλαυση θα απαγορευόταν, χωρίς μια αυστηρή, καταγραφόμενη από κάμερες και βάσει συγκεκριμένων κανόνων, είσοδο.

Μερικοί μόνο από τους κανόνες ήταν οι παρακάτω:

- Μηδενική ανοχή σε κακή συμπεριφορά, όπως μη συναινετική επαφή, τραυματισμό άλλων ή δημιουργία της αίσθησης σε κάποιον ότι δεν είναι ασφαλής.

- Αυστηρός ορισμός της συγκατάθεσης: «Ναι σημαίνει ναι»

- Ισότιμη συμμετοχή και από τα δύο φύλα. Και ίσο κόστος συμμετοχής.

- Οι καλεσμένοι πρέπει να παραμένουν αρκετά νηφάλιοι, ώστε να είναι σε θέση να ζητήσουν τη συγκατάθεση κάποιου άλλου ή να δώσουν τη δική τους σε οτιδήποτε κάνουν.

- Ασφαλές σεξ: Προφυλακτικό πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιείται με όλους τους παρτενέρ και να αλλάζει ανάμεσα σε διαφορετικούς παρτενέρ.

Αν αποδεχόσουν αυτά (και πολλά ακόμα), λάμβανες ένα δεύτερο μέιλ με το μέρος που θα γινόταν το πάρτι (ένα χλιδάτο ξενοδοχείο στο Μανχάταν) και τον κωδικό που έπρεπε να πεις στην είσοδο. Το εισιτήριο αγοραζόταν μέσω Paypal, ενώ άνδρες και γυναίκες πλήρωναν το ίδιο ποσό για αυτό – κάτι που δημιουργούσε και ισότιμους ρόλους, σε αντίθεση με άλλα σεξ πάρτυ που οι γυναίκες δεν πληρώνουν είσοδο και, άρα, καταλήγουν αντικείμενα των ανδρών.

Φόρεσα, λοιπόν, ένα μίνι μαύρο φόρεμα με ένα διχτυωτό μπούστο, πρόσθεσα μια χοντρή, χρυσή αλυσίδα στη μέση μου για να δίνει την αίσθηση του φετίχ, έστειλα μια σέλφι στον φίλο μου - ο οποίος ήξερε για αυτό που θα έκανα και δεν τον ενοχλούσε καθόλου – και ξεκίνησα.

Συνάντησα το ζευγάρι που με είχε προσκαλέσει στο μπαρ του ξενοδοχείου και μπήκαμε στο ασανσέρ για να ανεβούμε στους πάνω ορόφους. Οι πόρτες του πάρτι θα έκλειναν τα μεσάνυχτα. Μόλις φτάσαμε, μια όμορφη, στολισμένη με κοσμήματα γυναίκα μάς χαιρέτησε και μας έδωσε τις βασικές οδηγίες: «Πάντα να ρωτάτε “Μπορώ να σε αγγίξω;” πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Κι αν νιώσετε αβόλα, ζητήστε βοήθεια από τους άνδρες της ασφάλειας».

Μπήκα στην τεράστια πολυτελή σουίτα που είχε δοθεί το ραντεβού και ξαφνικά βρέθηκα περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες ανθρώπους σε διάφορες εκφάνσεις του γυμνού. Δεν ένιωσα έκφυλη. Αντίθετα, ένιωσα απελευθερωμένη σχεδόν αμέσως. Και παρόλο που πέρασα όλη τη βραδιά κοιτάζοντας αμέτρητα γυμνά σώματα πάνω σε κρεβάτια, αισθανόμουν απόλυτα ασφαλής σε ένα χώρο όπου το «Ναι σημαίνει Ναι» και συναντούσε την ηδονή. Πέρα από το σεξ, ήταν και ένα από τα καλύτερα πάρτι που είχα πάει τον τελευταίο καιρό στη Νέα Υόρκη με εξαιρετικούς DJ, εδέσματα για χορτοφάγους και χλιδάτα κοκτέιλ.

Καθώς πλησίασα στην πίστα του χορού, ένας όμορφος άνδρας γύρω στα 30 μού έκανε νόημα, ενώ μέχρι τότε το πρόσωπό του ήταν χωμένο ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας. «Τα μάτια σου είναι εξαιρετικά όμορφα και εκφραστικά», μου είπε γνέφοντάς μου να τον ακολουθήσω στην πίστα. «Σ' ευχαριστώ», του απάντησα αυθόρμητα, ενώ η γυναίκα ακουμπούσε ακόμα το αριστερό πόδι της πάνω του. Της χαμογέλασα και μου έσκασε κι εκείνη ένα πλατύ χαμόγελο. Ο άνδρας μού είπε ακόμα ότι ήμουν ένα ευγενικό, με καλή αγωγή άτομο, το οποίο επίσης μπορούσε να δει στα μάτια μου. Περιέργως, δεν ένιωσα ότι ήθελε να «περιμένω τη σειρά μου» μετά από εκείνη τη γυναίκα, ούτε ότι με καλούσε μαζί τους (παρόλο που είμαι σίγουρη ότι δεν θα αρνιόταν αν έδειχνα τη διαθεσιμότητά μου). Κυρίως, ήταν μια στιγμή ανθρώπινης επαφής ανάμεσα σε άλλους που έκαναν ανοιχτά σεξ και χόρευαν αισθησιακούς χορούς. Και κάτι ακόμα: Ένιωθα ότι υπήρχε περισσότερη οικειότητα γύρω μου παρά κάτι φτηνό. Μετά, αντάλλαξα μαζί του μερικές ακόμα κουβέντες και εκείνος έβαλε ξανά το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας.

Στη συνέχεια, χόρεψα με έναν φοιτητή ιατρικής και γνώρισα μια πολύ όμορφη μελαχρινή στην ουρά για την τουαλέτα, που μου είπε ότι θα άρεσα πολύ στο φίλο της. Ήταν σαφές ότι ήθελε να τους ακολουθήσω και μετά από περίπου μια ώρα βρεθήκαμε σε άλλη αίθουσα και οι τρεις μαζί.

Με νευρικότητα, τους εξήγησα μερικά πράγματα για τη ζωή μου χωρίς να παραλείψω ότι πρόσφατα είχα αρχίσει να βγαίνω με κάποιον. Παρά το άγχος μου, βρέθηκα να φιλιέμαι και με τους δύο. Όμως, εξακολουθούσα να είναι υπερβολικά νευρική για να μπορέσω να κάνω οτιδήποτε παραπάνω, εκτός από το να αφήσω τον άνδρα να μου χαϊδέψει λίγο την πλάτη, το λαιμό και τη μέση. Και δεν μπορούσα να σταματήσω να απολογούμαι, αφού πρόσφατα είχα κοιμηθεί με τον φίλο μου.

Τελικά, παρόλο που τους απέρριψα ευγενικά, απόλαυσα η παρέα τους και το ότι μαζί παρακολουθήσαμε διάφορα ζευγάρια να κάνουν σεξ στο διπλανό δωμάτιο. Και διαπίστωσα ότι μπορεί να μη μου αρέσει να επιδεικνύω τον εαυτό μου, αλλά να κοιτάς τους άλλους είναι πολύ ωραίο.

Το συμπέρασμα; Δεν έπαιξα και πολύ κατά τη διάρκεια της βραδιάς (λίγα φιλιά δεν μετράνε), αλλά ένιωσα σεξουαλικά ίση, επιθυμητή και απόλυτα ασφαλής. Πήρα λίγες αληθινές αγκαλιές, αλλά, στην πραγματικότητα, ήταν σαν όλοι στο πάρτι να με αγκάλιαζαν όλη τη νύχτα.

*Με πληροφορίες από το TheKernel

Read Next

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.