Μία ομάδα από διάσημες προσωπικότητες της σόουμπιζ, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Έντουαρντ Νόρτον, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Ίαν Σομερχάλντερ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν στο ευρύ κοινό ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για το περιβάλλον. 

Το δυνατό βίντεο με την πολύ οικεία και αναγνωρίσιμη φωνή της Τζούλια Ρόμπερτς μόλις κυκλοφόρησε και καθηλώνει με τον τρόπο για τον οποία επιλέγει να μιλήσει για την μεγάλη μητέρα φύση που εκεί για να παίξει την καθοριστικότερο ρόλο στις ζωές όλων μας. Γιατί, παρά το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιούμε, οι ζωές μας εξαρτώνται απόλυτα από εκείνη. 

«Είμαι εδώ για περισσότερα από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια. 22.500 φορές περισσότερο από εσάς. Δεν χρειάζομαι στα αλήθεια τους ανθρώπους. Αλλά οι άνθρωποι χρειάζονται εμένα. Ναι, το μέλλον σας εξαρτάται από μένα. Όταν ανθίζω ανθίζετε. Όταν καταρρέω, καταρρέετε. Έχω θρέψει πλάσματα πιο μεγάλα και πιο τρανά από εσάς. Και έχω εξαφανίσει πλάσματα πιο τρανά από εσάς. » λέει με την στακάτη, κοφτή φωνή της η Ρόμπερτς στο βίντεο «Mother Nature».

Αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια. Η φύση θα είναι εδώ εκατομμύρια χρόνια μετά από εμάς, ίσως διαφορετική, ίσως λιγάκι κουρασμένη, αλλά πάντα παρούσα. Ο άνθρωπος;

Δείτε το δυνατό βίντεο με την φωνή της Τζούλια Ρόμπερτς.

Φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS