Η νέα ταινία του Πάμπλο Λαρέν έρχεται να ταράξει τα θεμέλια του Μπάκιγχαμ, αφού στο επίκεντρο της βρίσκεται και πάλι η πολυτάραχη και μυστηριώδη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η ιστορία, ωστόσο, δεν πρόκειται να αναδείξει για ακόμα μια φορά την σύντομη, όμως, έντονη ζωή της, αλλά μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της, πως δεν ήθελε πια να γίνει βασίλισσα. Το «Spencer»,που δανείστηκε το όνομα του απο το επώνυμο της Νταϊάνα, περιγράφει ένα τριήμερο το Δεκέμβριο του 1991, όπου μαζί με τον σύζυγο της Κάρολο και την υπόλοιπη οικογένειά του, βρέθηκαν στο Σάντριγχαμ για ένα εορταστικό δείπνο. Οι ημέρες χαράς, μετατράπηκαν γρήγορα σε εφιάλτη, αφού η πριγκίπισσα αποφασίζει να τερματίσει τον «παραμυθένιο» γάμο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Ολοι - ή τουλάχιστον όλοι στη γενιά μου - μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Οταν όμως κάποια λέει, “δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλώς ο εαυτός μου”, είναι μια μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή στο παραμύθι. Μια τέτοια απόφαση ήταν κάτι που με εξέπληττε πάντα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πάρεις. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η καρδιά της ταινίας μας», ανέφερε ο σκηνοθέτης Λαρέν.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και έχει δημιουργήσει κλίμα μυστηρίου και περιέργειας, όπως ακριβώς συνέβη και με την καθηλωτική αφίσα του film. Η Κρίστεν Στιούαρτ υποδύεται την Νταϊάνα και όλοι μιλούν ήδη για ερμηνεία που θα την οδηγήσει σε οσκαρική υποψηφιότητα. Η πρωταγωνίστρια του Twilight, ενσαρκώνει αριστουργηματικά τον ρόλο, αφού σε μια απο τις φωτογραφίες της ταινίας, φορώντας ένα καπέλο με μαύρο βέλο, κατάφερε μέσα απο το βλέμμα και την στάση του σώματός της, να θυμίσει πολλά από την προσωπικότητα, αλλά και την ψυχοσύνθεση της πιο διάσημης πριγκίπισσας στον κόσμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στην τελευταία σκηνή του βίντεο, η Στιούαρτ ως Νταϊάνα, μιλάει στην Sally Hawkins και με άκρως αινιγματικό ύφος, στην φράση της δεύτερης ότι «ξέρουν τα πάντα», εκείνη απαντά «Όχι δεν τα ξέρουν». Το τι ξέρουν, τι όχι και ποίος αναμένεται να το μάθουμε μέσα στο Φθινόπωρο.

Κεντρική φωτογραφία: @lady.diana._ 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS