H Sheridan Larkman είναι από την Βικτόρια της Αυστραλίας και γεννήθηκε με μία γενετική ανωμαλία η οποία από πολύ μικρή ηλικία την έκανε να αισθάνεται διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της. Ακόμα αισθάνεται το ίδιο.

Η Sheridan που σήμερα είναι 23 χρονών είδε το στήθος της να αναπτύσσεται με απίστευτη ταχύτητα σε ηλικία 8 ετών και μέσα σε δύο μόλις χρόνια βρέθηκε να χρειάζεται το σουτιέν μίας πλήρως ανεπτυγμένης, ενήλικης γυναίκας με cup που έφτανε το νούμερο DD. «Θυμάμαι πως όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι μου συνέβαινε έκλαιγα με γυμνούς στην αγκαλιά της μητέρας μου. Γιατί πρέπει να είμαι τόσο διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια,» εξομολογείται η νεαρή κοπέλα. Αλλά παρά τις διαβεβαιώσεις της μητέρας της ότι το στήθος της δεν θα μεγάλωνε περισσότερο η Sheridan συνέχισε να αναπτύσσεται και δεν έχει σταματήσει ακόμα και σήμερα.

Με την μικρότερη κόρη της.

Φυσικά η ζωή με ένα τόσο μεγάλο στήθος έχει πραγματικά αμέτρητες πρακτικές δυσκολίες και μόνο οι γυναίκες με στήθος δυσανάλογο με το υπόλοιπο κορμί τους μπορούν να το συναισθανθούν. Όσο κι αν οι άντρες ενθουσιάζονται, όσο κι αν οι γυναίκες που υστερούν σε αυτό το κομμάτι παραπονιούνται, το αληθινά μεγάλο στήθος αποτελεί καθημερινό βάρος και εμπόδιο σε δραστηριότητες, ακόμα και σε στιλιστικές επιλογές, πόσο μάλλον στην περίπτωση της Larkman στην οποία η κατάσταση είναι τρομακτικά υπερβολική.

Η Sheridan ποζάρει στον φακό για να δείξει πόσο δυσανάλογο είναι το στήθος της με το σώμα της.

Η ίδια ανακαλεί τα χρόνια του σχολείου όταν ζήλευε βλέποντας τις συμμαθήτριες της μέσα στα στενά cropped μπλουζάκια τους, τα οποία συνδύαζαν με αθλητικές φόρμες, ένα ρούχο που εκείνη δεν θα μπορούσε με τίποτα να φορέσει και δεν μπορεί να ξεχάσει ότι έπρεπε να φοράει ένα T-Shirt πάνω από το μαγιό της την ώρα της κολύμβησης. Φυσικά οι πάντες την κορόιδευαν μετατρέποντας σε ταλαιπωρία τα σχολικά της χρόνια.

Με τον σύζυγο της, Beau, είναι μαζί πολλά χρόνια και σήμερα προσπαθούν να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για την επέμβαση της Sheridan.

Έπειτα τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο και η Sheridan άρχισε να έχει έντονους πόνους στο στήθος, ενώ όλα τα σουτιέν την πίεζαν πια απελπιστικά. Η ίδια εξομολογείται πως υπήρχαν φορές κατά τις οποίες αισθανόταν πως οι τιράντες της κόβουν την κυκλοφορία του αίματος. Στο λύκειο έπρεπε ήδη να φοράει cup G, ενώ η πλάτη της πονούσε πλέον μόνιμα εξαιτίας του γεγονότος ότι έπρεπε να σηκώνει διαρκώς ένα τόσο μεγάλο βάρος. «Στα 16 αγόρασα το πρώτο μου σουτιέν με cup νούμερο H, αλλά όσο κι αν ρωτούσα τους γιατρούς αν αυτό είναι φυσιολογικό εκείνοι με καθησύχαζαν ότι είναι απολύτως νορμάλ και ότι η ανάπτυξη θα σταματούσε σύντομα».

To κάθε σουτιέν της 23χρονης γυναίκας είναι ειδική παραγγελία και κοστίζει 100 δολάρια.
Η Sheridan δυσκολεύεται τρομερά να βρει ρούχα στο νούμερο της και αναγκάζεται να κάνει μετατροπές σε όλα προκειμένου να καλύψει όσο περισσότερο μπορεί το στήθος της.

Ο καιρός περνούσε και το στήθος της Larkman απλά συνέχιζε να μεγαλώνει και να μεγαλώνει μέχρι το σημείο που οι πόνοι σε μασχάλες, ώμους, πλάτη και μέση ήταν πιο δυσβάσταχτοι. Επιπλέον εμφάνισε κόκκινα σημάδια στο στομάχι και την κοιλιά από την πίεση. Μία συνηθισμένη ημέρα συνέβη ένα περιστατικό που τάραξε πραγματικά πολύ την23χρονη και την έκανε να αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βελτιώσει κάπως την ζωή της. «Μου έπεσε ένα αντικείμενο στο πάτωμα και έσκυψα να το μαζέψω. Σκύβοντας άκουσα ένα σκρατς και διαπίστωσα ότι έχει σκιστεί το πίσω μέρος του σουτιέν μου και έχει σπάσει η μπανέλα. Καθώς προσπάθησα να σηκωθώ ένα κομμάτι μέταλλο μπήκε μέσα στο δέρμα μου προκαλώντας μου υπερβολικό πόνο. Τότε κατάλαβα ότι αυτό ποτέ δεν θα σταματούσε και ότι σε κανέναν δεν άξιζε να ζει έτσι τη ζωή του».

Σήμερα η Larkman αναζητά λύση και ξέρει πως πρέπει να κάνει οπωσδήποτε μειωτική στήθους. Επειδή όμως η περίπτωση της είναι πολύ ιδιαίτερη χρειάζεται περίπου 14.000 δολάρια ένα ποσό που εκείνη και ο σύζυγος της, Beau, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να πληρώσουν. Οι γιατρί της έχουν δώσει την επιλογή του να κάνει την επέμβαση σε κάποια χώρα του εξωτερικού (δεν διεκρινίζεται σε ποια χώρα στο εκτενές ρεπορτάζ της DailyMail) ωστόσο η Sheridan υπονοεί πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ασφαλές για την υγεία της.

«Θέλω να βρω τα χρήματα για να κάνω την εγχείρηση το συντομότερο δυνατό. Ο μόνος λόγος είναι το ότι θέλω να μπορώ να παίξω με τις δύο κόρες μου, την 4χρονη Αλάσκα και την 3χρονη Καλίσι, ξένοιαστα κα ανέμελα χωρίς να αισθάνομαι μόνιμα πόνο σε οποιαδήποτα κίνηση».

Ο λόγος που η Sheridan αγωνιά για την επέμβαση είναι το γεγονός ότι θέλει να είναι σε θέση να παίξει με τις κόρες της χωρίς να πονάει διαρκώς.

Mε πληροφορίες από τη DailyMail.

TAGS