Η πιο αφράτη και εύκολη κρέμα ζαχαροπλαστικής που υπάρχει. Είναι τόσο ελαφριά που τρώγεται και σκέτη. Κανονικά ο τρόπος παρασκευής της κρέμας ζαχαροπλαστικής είναι διαφορετικός αλλά όταν κάνεις μικρή ποσότητα μπορείς απλά να βράσεις όλα τα υλικά μαζί.
Προσοχή όμως: Πρέπει να ανακατεύουμε καλά για να μην ψηθεί το αυγό.
Υλικά (Ingredients):
- 1 κλωναράκι βανίλιας (1 vanilla stick)
- 2 αυγά (2 eggs)
- 100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar)
- 45γρ. κορν φλάορ (45gr. cornstarch)
- 500ml γάλα (500ml milk)
- 200γρ. σαντιγύ (200gr. whipped cream)
Δες την συνταγή στο βίντεο: