Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε πριν δύο μέρες αυτό που πολλοί ήλπιζαν εδώ και καιρό ότι θα καταφέρει. Ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη του NBA είναι ένα επίτευγμα που έχουν κατακτήσει μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές που πέρασαν ποτέ από το παγκόσμιο μπάσκετ και ο πλανήτης υποκλήθηκε στο ταλέντο, την θέληση, το πείσμα, αλλά και την συγκινητική ιστορία του Έλληνα μπασκεμπολίστα που ξεκίνησε από τα Σεπόλια για να σαρώσει το αμερικανικό πρωτάθλημα. 

Η εταιρία αθλητικών ειδών Nike τίμησε κι αυτή με τη σειρά της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την μεγάλη επιτυχία του φτιάχνοντας ένα βίντεο που  δείχνει μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου, την ψηλότερη στην Ελλάδα.  

Στο βίντεο ακούγονται ιαχές με το όνομά του: «Γιάννης, Γιάννης» ενώ η κάμερα πλησιάζει στο βουνό και διακρίνεται μία μπασκέτα, η οποία φέρει το μήνυμα: «Η μοίρα μπορεί να σε ξεκινήσει από τα χαμηλά, τα όνειρα μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή». 

Η εταιρεία σε μήνυμα της στο twitter όπου και ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο αναφέρει:  

«Για να τα καταφέρεις μέχρι την κορυφή, βάλε τα όνειρά σου σε λειτουργία. Για να γιορτάσουμε την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP, πήγαμε αυτή τη μπασκέτα στην κορυφή του όρους Όλυμπος, το υψηλότερο σημείο στην Ελλάδα» 

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS